Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ilie Rădulescu, ultimul nepot al lui Aurel Vlaicu – decorat de Ziua Aviaţiei

Ilie Rădulescu, ultimul nepot al lui Aurel Vlaicu, a primit, luni, 20 iulie, cu ocazia Zilei Aviatiei, “Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene”,  în cadrul manifestărilor organizate de Ministerul Apărării, la Monumentul Eroilor Aerului din Bucureşti.

La evenimentul organizat de Ministerul Apărării Naţionale a fost prezent ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

Secretarul general al Consiliul Suprem de Apărării al ţării, Ion Oprişor, a citit mesajul adresat de Preşedintele României, cu ocazia Zilei Forţelor Aeriene.

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis militarilor aparţinând Forţelor Aeriene că trebuie să “continue procesul de modernizare, pentru a putea face faţă noilor provocări, în calitate de ţară membră NATO şi UE, fiind necesară o reconfigurare a puterii aeriene”.

Sursa: 9AM

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.