Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Încă 19 persoane vor fi cercetate în scandalul caselor de la MApN

Scandalul generalilor şi a altor ofiţeri superiori care şi-au achiziţionat locuinţele de serviciu, deşi nu aveau acest drept, pentru că nu îndeplineau condiţiile legale, continuă.

Cei de la evz.ro au alcătuit o listă cu numele a încă 19 persoane. Sunt generali, comandori, contraamirali şi un colonel.

La momentul în care şi-au cumpărat locuinţele de serviciu, cei 19 erau toţi ofiţeri activi şi ocupau diverse funcţii, atât în cadrul forţelor terestre, cât şi în cadrul forţelor navale ale Armatei României.

În prezent, cei mai mulţi dintre ei sunt pensionari, generali şi comandori în rezervă. Unii nici nu mai sunt în viaţă.

Numele cuprinse pe lista publicată de  evz.ro sunt următoarele.

Uce Gigi Cristinel – comandor

Dumistrăcel Cătălin – contraamiral de flotilă

Moise Gheorghe – colonel

Grosu Costică – comandor

Zaharcu Ştefan Gicu – comandor

Chertic Petru – general de brigadă

Petrescu Stan – general de brigadă

Cocârdan Toader – comandor

Cucoşel Cristea – contraamiral de flotilă

Barangă Petre – general-maior

Grecu Ioan-Alexandru – general-locotenent cu 3 stele (r)

Nicolăescu Gheorghe – general de brigadă (r)

Drăghici Ion – general în rezervă

Ciofringeanu Nicolae – general în rezervă

Bantaş Leonard-Adrian – general-maior

Ciorobea Constantin – comandor

Oţelea Neculaie – general în rezervă

Bucur Nicolae – comandor (decedat în 2007)

Viştianu Gheorghe – general de brigadă

Sursa: evz.ro

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

39 Responses to “Încă 19 persoane vor fi cercetate în scandalul caselor de la MApN”

 1. szilard says:

  Siteul se va numi : Pensii Mari & Robert Horvath

 2. Catalin Stoian says:

  Cam multi marinari pe lista!

 3. PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:

  Si iarasi n-auzim nimic de Degeratu si Badalan – ca parca de la ei s-a declansat scandalul… Ne spune [cineva care stie] daca cei de pe lista asta apareau si acum vreo zece ani, daca chiar sunt toti “ilegalisti”? Parca-s prea multi de la Informatii Militare – unde eu si foarte multi fosti colegi am ramas cu apartamentele de prin cartierele muncitoresti…

 4. Pestele tulburat says:

  Vai,Iliuta.se poate sa te iei de Degeratu?Acu’,ca tie nu-ti mai convine in Rahova lu’Vanghelie si blocu’ in care stai mai are putin si pica,asta-i situatia,da’ de aici si pana la capra vecinului….e lunga calea si fierbinte-i drumu’ !

 5. Marlon Juvet says:

  “…unde eu si foarte multi fosti colegi am ramas cu apartamentele de prin cartierele muncitoresti…”. Cam la asta se reduce, din păcate, “etica” mult prea multora dintre noi.
  “Ăla de ce a primit, aşa peste rând, şi io de ce nu?” în loc de “Cum are tupeu nemernicul ăla şă mai vină în faţa mea acum şi să pretindă să îl respect, să-i vorbesc cu dvs. şi să îî urmez orbeşte ordinele, după mizeriile astea?”

 6. Dax says:

  ..ca sa vezi ,,cine face Armata de KK !! Gasiti vreun…capitan ,maior lt.col ? Nici vorba…..astia ne-au condus!!

 7. beachboy says:

  Sapati mai adanc baieti, mai sunt multe schelete …

 8. tulceanul says:

  si mai sunt ! eu mai stiu unul din tulcea !

 9. LoremIpsum says:

  Astia sunt doar la Bucuresti, asteapta sa vina DNA si prin garnizoane.

 10. al adin says:

  Care o fi pedeapsa pentru fals in declaratii si uz de fals? Cred ca se vor face valuri dar nu cred ca vor pati ceva. Adica ceva care sa ii faca sa simta legea. Ca o condamnare cu suspendare nu conteaza pentru multi din ei.

 11. karadeniz says:

  DNA-ul a cercetat multă lume în istoria sa de 10 ani . Din cei cercetaţi puţini au fost găsiţi vinovaţi şi daţi pe mâna justiţiei.
  Deocamdată şi în România funcţionează prezumţia de nevinovăţie.
  Deci blamurile şi înfierările pe care unii le daţi cu mânie proletară unor oameni care la acest moment doar par a fi vinovaţi, mă duc cu gândul la adunările de partid şi COM-urile anilor 80.

 12. Relutu says:

  Cand ma gandesc ca rahatii astia voiau sa ma treaca in rezerva, pe motiv ca as fi compromis onoarea militara in anii 92-94 pentru ca aveam un chiosc de pe urma caruia puteam sa-mi dezvolt cu adevarat contributiv inca o pensie, ma apuca o greata teribila dar mai ales un dor teribil de “simfonii decembriste in ritm de 7,62 mm”!

 13. Relutu says:

  Karadeniz, in armata doar locotenentii sunt vinovati cu certitudine, generalii si coloneii doar par. “Mare adevar” ai spus. Chiar si gandul la adunarile de partid unde tot locotenentii erau blamatii si infieratii, iti este “tare nevinovat”.

 14. Marlon Juvet says:

  Pedeapsa pentru fals şi uz de fals? Anul trecut s-au pronunţat nişte sentinţe, definitive, într-o cauză identică, doar că la o altă instituţie din astea, pline de “apărători ai patriei”. Toţi “eroii” respectivi au luat câte un an cu suspendare.

 15. Dax says:

  ..s-ar putea sa nu mai fie la fel!!
  Karad…la fel tratati si problematica ..pensiilor !!! La fel de pertinent!!

 16. Marlon Juvet says:

  Ce s-ar putea să nu mai fie la fel, dom-le Dax? Cauzele sunt identice la virgulă. Adică nişte generali şi colonei şi-au dat unii altora case de serviciu, pe ale lor şi le-au donat plozilor şi le-au cumpărat pe cele de serviciu, la preţuri subvenţionate şi uzând de declaraţii în fals date în faţa notarului, declaraţii pe care le pretindea legea. Punct. Şi au primit câte un an cu suspendare. Ce să nu mai fie la fel? Că ăştia sunt de la armată?

 17. gheo says:

  Din pacate, daca se intra “mai adanc” de tot “rahatul asta”, lista ar putea fi mai lunga decat toata lista “eroilor cazuti in cele doua razboaie mondiale” !, pacat, “unii, majoritatea covarsitoare cu munca” si … “altii cu noroiul” !.

 18. Gheo says:

  Pe langa asta, ar trebui sa plateasca si diferenta pentru locuinta cumparata.

 19. Gheo says:

  Observ ca pe aceasta lista se afla si domnul Petrescu Stan, care scrie cu atata nonsalanta articole acide in Ziua Veche. Domnule Stan, esti un fel de lup moralist sau chiar mai mult?

 20. al adin says:

  Evaluare eronata. Personal cunosc cativa din cei de pe lista care au primit case de la stat/garnizoana si apoi le-au cumparat in Constanta, Mangalia, Tulcea si Braila imediat dupa 1990. Apoi, mutati la Bucuresti, au primit apartamente de serviciu pe care le-au cumparat. De acord cu posibilele efecte nule ale verificarilor DNA. Dar sa lasam cuvintele mari (chstia cu infieratul) pt ca nu mai sunt de actualitate si cei vizati nu sunt usi de biserica in cazul, doar in cazul, modului cum au achizitionat al doilea rand de apartamente de la stat. Si ca ei cati or mai fi, pentru ca probabil putini ar fi rezistat tentatiei de a face o afacere profitabila, dac, de ce nu, se poate si la case foarte mari.

 21. Dax says:

  Ma refeream la modul de a instrumenta si pedepsii HOTIA !
  Se pare ca se incepe cu recuperarea prejudiciului creat (vezi sechestrele aplicate ) si apoi judecarea infractiunii!!

 22. al adin says:

  Ia sapati mai adanc, Poate si Ziua Veche este o vatra in care si-au gasit locul mai multi manuitori de stilouri, ca sa nu zic pene, fosti militari.

 23. Dax says:

  Pai nu cunosti ..problema cu ,,lupul moralist?”
  Cred ca merita sa URMARIM SUBIECTUL !!! TE p—i de ras ! Au ajuns generali si nu aveau CASE !!

 24. Dax says:

  karadeniz says: * UN EXEMPLU DE LUP MORALIST**
  Mai 18, 2013 at 9:40 pm
  .
  ,,Deocamdată şi în România funcţionează prezumţia de nevinovăţie.
  Deci blamurile şi înfierările pe care unii le daţi cu mânie proletară unor oameni care la acest moment doar par a fi vinovaţi, mă duc cu gândul la adunările de partid şi COM-urile anilor 80.

 25. LoremIpsum says:

  @Dax
  “prezumţia de nevinovăţie”, cuvinte mari folosite aiurea. Prezumtia e doar o banuiala nu o certitudine.
  Astia de la DNA doar nu te ancheteaza sa dovedeasca ca esti nevinovat, asa ca nu mai au ce face si s-au plictisit. Ei(DNA) prezuma ca esti vinovat, deci banuiesc ca ai facut o potlogarie pentru care trebuie sa platesti.
  Asta cu prezumtia de nevinovatie e o bomba logica, esti banuit ca nu esti vinovat, atunci la ce dracu mai esti anchetat?
  Asta inseamna ca toti cetatenii sunt “banuiti” perpetuu ca nu au facut nimic ilegal.
  Dar legal? Atunci ar trebui introdusa si sintagma “prezumtie de vinovatie” care impreuna de “prezumtia de nevinovatie” sa te urmareasca continuu.
  Cu alte cuvinte nu iese fum fara foc.

 26. Dax says:

  Realitatea se vede si din avion ! Si o stim si noi foarte bine!!
  Generali si colonei – fara case ! Poa sa creada cineva??!!

 27. Dax says:

  Noroc ca au case toti capitanii, Maiorii ,Lt. coloneii si desigur subofiterii!!
  Cine stie ce minuni mai faceau si astia…..hac(vorba lu Corleone!!)

 28. LoremIpsum says:

  Problema lor este aroganta si lacomia care le-a intunecat mintile. Oameni de genul asta au rupt institutia in doua, ei si noi si asta se vede in toate discutiile purtate aici si in alta parte. Probabil o sa apara comentatori care sa spuna, ei si ce daca, sunt oameni destepti, au facut cursuri de 2 saptamani in State sau Germania si merita cu varf si indesat, cine poate oase roade.
  Alta problema a lor este ca astia de la DNA nu prea au simtil umorului.

 29. Relutu says:

  Daca doar o rupeau in doua inca mai erau sperante dar au facut-o praf, ei in primul rand si nu politicienii, ultimii doar au pus cireasa pe tort.

 30. ofiter pensionar says:

  Locuintele de serviciu sunt absolut necesare pt. militarii mutati in diverse garnizoane pt. necesitatile armatei! Am considerat atunci cand s-au distribiut astfel de locuinte, in special celor mutati in Buc., o masura buna…. dar vanzarea acestora ocupantilor vremelnici, initial, mi s-a parut o idiotenie, mai ales ca functiile eliberate de acesti ocupanti au fost incadrate cu alte cadre posibil aduse din tara si fara locuinte……sa nu mai vorbim de evaluarea lor (locuintelor) la un pret cu mult sub cel al’pietei…..astfel a ramas armata din nou fara fond locativ!

 31. ANDU says:

  @DAX AKA CEZAR MAIMUTA, COLONEI ASTIA DE CARTON AU ACCEPTAT,CA PENSIA TA DE HANDICAPAT SI A ALTOR TARFE DE TEAPA TA SA CREASCA SI DE 3-4 ORI MAI MARI DECAT A OFITERILOR PENSIONARI MILITARI.
  DA,DACA ASTEA 19 PERSOANE INTERVENEAU SA RAMANA MILITARII PE LEGEA 164 DIN 2001,ACUMA ERAU TOTI MULTUMITI, IAR EI NU ERAU ANCHETATI.
  MILITARII ACTIVI,SUNT CEI CARE AU TACUT SI NU AU INTERVENIT IN PROBLEMA PENSIILOR MILITARE.

 32. gheo says:

  “andu”, mai omule, hai sa nu confundam, militarii activi, cu … membri sindicatului lui “condescu din valea jiului, sanitas … etc” !, libertinajul dobandit in “viata civila” confunda, rigorile serviciului militar cu … obligatiile si drepturile sindicale si, e o mica / mare diferenta intre una si alta !.

 33. Pro Patria says:

  karadeniz says:
  Mai 18, 2013 at 9:40 pm
  “Deocamdată şi în România funcţionează prezumţia de nevinovăţie”.

  Este foarte bine ca functioneaza prezumtia de nevinovatie, este un principiu care te protejeaza impotriva abuzurilor. Problema este ca in practica, in foarte multe cazuri cu persoane sus-puse, “prezumtia de nevinovatie” s-a transformat in “solutia de nevinovatie”, a se vedea prima decizie in cazul Babiuc-Becali. Noroc ca UE ne tine sub lupa si sistemul incepe sa judece fara sa tina cont de rangul sau gradul celui dovedit vinovat. Asteptam dosarul “Antiaeriana”.

 34. Dax says:

  …ei Karadeniz…..!

 35. PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:

  Drama armatei române
  21 mai 2013 Categoria Despre Armata 380 afisari Scris de Marin Neacsu

  ZEGHE

  Generalul Oțelea îmbrăcat în zeghe.

  Generalul Popescu îmbrăcat în zeghe.

  Generalul Bădălan îmbrăcat în zeghe.

  Generalul Cioflină îmbrăcat în zeghe.

  Generalul Degeratu cercetat .

  Generalul Chelaru cercetat.

  Eu mă întreb de ce toți șefii SMG sunt îmbrăcați în zeghe.

  Trei din cei enumerați mai sus au fost condamnați cu suspendare, dar condamnați iar zeghea chiar dacă nu se poartă, se simte. Cinci dintre cei enumerați mai sus sunt generali cu 4 stele și au fost șefi ai SMG după 1990. Unul dintre ei a fost condamnat azi, odată cu Becali.

  Televiziunile prezintă toate fără excepție drama lui Becali, dar nici una nu prezintă DRAMA ARMATEI ROMÂNE. Nu voi comenta situația lui Becali, are cine să îi plângă de milă. Pentru mine cazul Becali este lipsit de relevanță. Dacă ar fi să comentez aș comenta doar două aspecte sau aș pune două întrebări :

  De ce a stat SRI-ul la pândă și de unde a știut că verdictul va fi cu condamnare încât să îl ridice de pe aeroport aproape ilegal pentru a nu fenta închisoarea?
  De unde a știut Becali că verdictul va fi cu condamnare încât a încercat să pară că este liniștit, a fost la meciul Stelei și a plecat în timpul meciului ( sperând să înșele sau să adoarmă vigilența paznicilor de la SRI) direct la aeroport având pregătit un avion al lui Țiriac? Ca întrebare suplimentară ar fi una retorică: cât de prost să fii să crezi că poți pleca din țară cu avionul fără să știe organele ?Nene Becali, eu când plec la țară -nu din țară- fără să spun nimănui, pe facebook apare nici eu nu știu cum : ”la moșie” ca locație. De unde dracu or ști ăia nu știu, dar nu mă cheamă Becali și nu am dosar penal.

  Să revin la subiect. Trei din ultimii 7 șefi ai SMG au suferit condamnări, trei sunt încă cercetați cu acuzații foarte grave, ceilalți nu știu dacă dorm liniștiți și nu cumva așteaptă și ei să fie chemați în dosarul case pentru generali. Ce mai au în comun acești generali în afară de gradul de general și funcția de șef al SMG ? TOȚI DAR ABSOLUT TOȚI AU INTRAT ÎN VIAȚA POLITICĂ. Asta este știut, recunoscut. Ce nu vor să recunoască nici unul, este momentul în care au fost racolați în partidele politice, pentru că nu trebuie să ai diplomă de doctor fie ea și luată cu copy-paste, ca să îți dai seama că anumite funcții și grade nu sunt accesibile dacă nu ai ”chemare”, ”strigare” sau susținere politică. Din cauza asta a întors domnul președinte Băsescu proiectul de modificare a Statutului Cadrelor Militare de la promulgat, pentru că i se lua dreptul de a decide el soarta generalilor.

  Nimeni absolut nimeni nu discută acest subiect, nu vede până unde ajunge corupția și cum se subordonează interesele naționale unor interese personale de grup sau de partid. Nimeni nu vrea să vadă că cei mai importanți oameni din armată cei care trebuie să vegheze la apărarea țării, veghează de fapt la apărarea intereselor celor care i-au promovat, propulsat și numit pe funcțiile supreme în armată. Fiecare gest de ”bunăvoință” se plătește și pe lângă plata în avansări în rezervă pe ochi frumoși a colegilor de partid, pe lângă plata în contracte ale unor firme de partid cu armata, pe lângă vânzările de armament și tehnică militară unor firme agreate de conducerile de partid și de stat, uite că acești mari șefi ai armatei mai plătesc și cu libertatea odată ce și-au încheiat misiunea și au trecut în rezervă. Și pun din nou întrebarea pe care i-am pus-o și lui Becali: cât de prost să fii sau cât de ahtiat după putere încât să accepți să te compromiți în halul acesta acceptând să fii promovat știind că vei plăti cu vârf și îndesat fiecare colț de stea ? Ce mecanism transformă militarul în infractor ce mecanism transformă onoarea în dezonoare cinstea în rușine, datoria față de țară în datorie față de partid, demnitatea în corupție? Ce criterii stau la baza promovării acestor oameni în funcțiile supreme în armată și cine îi alege?Premierii, președinții ,miniștrii apărării? Atunci eu aș chema în instanță pe toți cei care au propus și numit acești infractori în poziția de șefi ai SMG.Toți cei care i-au numit, avansat, promovat poartă aceeași vină ca și cei găsiți vinovați de instanță, pentru că în numele lor și sub pulpana lor au făcut tot ce au făcut.

  Asta e drama acestei țări, asta ar trebui să dezbată televiziunile, nu ce a face George Becali, cel care a sfidat prin atitudinea lui nu doar instituțiile statului ci și instituția bunului simț. Toate televiziunile se întreabă de ce a fost condamnat Gigi Becali, circarul de serviciu al televiziunilor, dar nimeni nu se întreabă de ce a fost condamnat un fost șef al SMG, ceea ce mi se pare mult mai grav și mai îngrijorător. Poziția și implicațiile actelor lui Cioflină sunt mult mai importante pentru țară și securitatea acestei țări, decât serele sau ferma cu pui a lui Becali. Cine și când va face o analiză și o anchetă serioasă care să scoată la iveală mecanismul prin care șefii armatei devin infractori de rând ?Cine va aduce în fața instanței pe cei care i-au corupt pe acești generali sau i-au determinat să comită acte ilegale prin care erau avantajațe anumite persoane legate de un partid sau altul ? Cine și când va analiza pe mâna cui a fost și este dată apărarea acestei țări ? ESTE CINEVA INTERESAT DE ADEVĂRATELE PROBLEME ALE ȚĂRII SAU DISCUTĂM BECALISME? Când se vor decide acești generali să spună lucrurilor pe nume și să spună cine sunt adevărații beneficiari și sforarii faptelor pentru care au fost ei condamnați ? Oare cei care sunt acum la conducerea armatei și care încă se simt protejați pentru că au rudele la putere, realizează că le va veni și lor rândul? Cât de indiferent să fii față de propria familie încât să accepți compromisuri pentru care vei plăti mai târziu cu libertatea? Acum toți se gândesc la fetele lui Becali dar el s-a gândit la ele când a făcut ce a făcut ? Sau credea că dacă va trece dintr-un parlament în altul și dintr-un partid în altul este imun și nu i se poate întâmpla nimic?Așa să fi gândit și generalul Cioflină, sau Bădălan? Domnule ministru al apărării, apropo, când faceți public rezultatul auditului cu privire la revizuirea pensiilor militarilor? Pe cine acoperiți păstrând la secret rezultatele unei anchete oficiale? Pensionarii au început să primească alte decizii de pensionare, cu alte sume, cu alte pensii diminuate din cauza unor abuzuri ale unor funcționari care au executat ordine verbale mai mult sau mai puțin legale. De ce plătesc pensionarii pentru aceste abuzuri? Unii plătesc cu viața pentru faptele altora iar dumneavoastră domnule ministru comiteți un alt abuz, acoperind aceste abuzuri și neluând măsuri împotriva celor care sunt adevărații vinovați. Tot la comanda de partid, faceți asta ,ca și Bădălan, sau din proprie inițiativă? Aveți datoria domnule ministru al apărării să faceți public rezultatul auditului și să vă cereți scuze tuturor pensionarilor care sunt batjocoriți în continuare mai mult decât sub regimul Boc și să luați măsuri să plătească cei care se fac vinovați cu adevărat, nu cei care sunt batjocoriți. DOMNILOR GENERALI, STIMATE CADRE ALE ARMATEI ROMÂNE, NU VĂ MAI LĂSAȚI BĂGAȚI ÎN PUȘCĂRIE DE OAMENII POLITICI , NU MAI RĂSPUNDEȚI LA COMENZI POLITICE, NU MAI INTRAȚI ÎN JOCURI POLITICE, NU VĂ MAI LĂSAȚI CORUPȚI.

  Drama armatei române este că este dată și lăsată pe mâna unor politicieni lipsiți de scrupule, care murdăresc tot ce ating, tot ce privesc chiar.

  Drama armatei române o constituie faptul că ciobanii, agramaţii, canacheii, doctorii “xerox” , “vaporenii” îi conduc destinele, îi pervertesc conştiinţele, îi corup comandanţii şi ca o culme a ironiei, când câte unul ajunge în puşcărie, media, lumea le plânge de milă tot lor. Ce blestem ne apasă ?

  GENERALUL CIOFLINĂ ÎMBRĂCAT ÎN ZEGHE…
  Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe

 36. gheo says:

  “pensionarul militaro-civil”, ati afirmat in text “… toti, dar absolut toti au intrat in viata politica … “, probabil este destul, probabil ca …, “inainte de viata civilo-politica”, in ceea militara, probabil ca … au “servit si alte interese “politice”, mai putin militare”, fara suparare, ranchiuna dar, atunci cand “te murdaresti cu … altii”, este greu sa vrei sa mai fi curat, este totusi complicat de greu sa crezi ca … niste oameni “curati” au ajuns in … “zeghe” !, despre becali, Romania asa cum arata astazi, seamana mai degraba cu “un amarat care merge sprijindu-se pe DOUA bastoane”, calitatea mass-media zilelor noastre isi arata “calitatea” adica, calitatea unui “mijloc de manipulare foarte subversiv” si anti-romanesc, daca stirea incarcerarii unui personaj ca becali a ajuns “stirea stirilor”, nici nu este de mirare de ce suntem ajunsi asa si aici in zilele noastre si, ce este mai periculos, “cei care “produc” titlurile si stirile” sunt oameni bine dirijati, probabil ca putini romani acorda atentie, “titlurilor si continutului”, au discernamantul, capacitatea de a “separa” mincina de adevar, manipularea de o stire reala, si mai periculos, de a urmari, in spatele acestor titluri si stiri bombastice, … ce se ascunde si ce surprize ni se pregatesc, vremea si vremurile de astazi au devenit … “terenuri deosebit de periculoase si alunecoase” !.

 37. PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:

  Doi generali, condamnaţi la închisoare cu executare
  Acasă » Justitie

  Fostul comandant al Comandamentului Logistic Întrunit al MApN, Marin Măciucă, şi locţiitorul lui, Adrian Tilincă, au fost condamnaţi definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Aceştia au primit fiecare câte patru ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

  Cei doi au fost trimişi în judecată în 2007 într-un dosar de corupţie care viza falsificarea unor licitaţii pentru cumpărarea unor uniforme militare.

  Generalii sunt obligaţi să plătească şi Ministerului Apărării peste opt milioane de lei ca despăgubiri.

 38. sictiritu says:

  Sa-i vedem la inchisoare asa cum merita pentru fals in declaratii nu sa primeasca cu suspendare.Daca vor fi inchisi poate se vor gandi si ei si altii inainte sa faca gainarii.Si sa se caute pe peste tot si nu numai cu casele dar si cu spagutele primite pentru diverse favoruri …promovari,prelungire de misiuni prin strainatate.Daca ministrul chiar vrea sa faca o diferenta acum este momentul sa se implice nu sa cedeze in fata unor comandori si amirali facuti la apelul de seara