Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Încă un militar român rănit în Afganistan

Se pare că deşi nu este 13 şi nici vineri, azi a fost o zi neagră pentru armata română. Astfel, după ce 3 militari au murit în poligon la Cincu, 4 au fost raniţi, tot în acelaşi poligon, caporalul Angel-Paul Ilovan din Batalionul 812 Manevră “Şoimii Carpaţilor”, aflat într-o misiune de patrulare în Provincia Zabul, Afganistan, a fost rănit marţi, 23 noiembrie.

Militarul a fost rănit  în jurul orei 15.30, de suflul deflagraţiei unui dispozitiv exploziv improvizat.

În urma exploziei, militarul a suferit răni în zona feţei, a toracelui şi la mâini. După acordarea primului ajutor, a fost transportat cu un elicopter de evacuare medicală la Spitalul Militar din Kandahar, pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

În prezent starea sa de sănătate este stabilă.

Sursa: comunicat MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.