Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Întâlnire bilaterală româno-israeliană

Pe 24 iunie, la Ierusalim, se desfăşoară o întâlnire bilaterală româno-israeliană. Ministrul apărării din Statul Israel, Moshe Ya’alon, se întâlneşte – în marja Reuniunii româno-israeliene la nivel interguvernamental – cu ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa.  
“Pe agenda discuţiilor se află teme precum analiza situaţiei de securitate regională, cooperarea bilaterală în domeniul militar şi consolidarea parteneriatelor între categoriile de forţe ale celor două armate”, se arată în comunicatul de presă al MApN.

Sursa: comunicat MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Întâlnire bilaterală româno-israeliană”

 1. dan says:

  Parteneriat intre stapanii coloniei si Romanistan reprezentata tot de perciunati.Cum vine asta?

 2. dan says:

  Si rasplata a fost ca maresalul a fost interzis in colonia lor adica asta.Facerea de bine e f … de mama.

 3. ROBERT HORVATH SUA says:

  @ Intradevar nimeni nu ma baga in seama…
  NEAMUL ROMANESC
  EDITORIAL
  „Gestul admirabil al lui Robert Horvath“
  Am citit, cu reala bucurie si uimire, extraordinarul mesaj al dlui Robert Horvath. Cred ca sunt rare asemenea dovezi de curaj, dar mai ales de patriotism de 24 de carate, printre cei care in prezent au alte rosturi, departe de tara de bastina. Lipsesc aproape cu desavarsire si in randul clasei politice romanesti, inclusiv al celei ce isi asuma rolul de tribuni.
  Este mare nevoie de astfel de gesturi pentru a mai stavili demersurile denigratoare si demolatoare la adresa acestei tari, a istoriei si valorilor ei. Proferarea insistenta de falsuri si neadevaruri nu este deloc intamplatoare si nici dezinteresata. Umilirea poporului roman si desconsiderarea trecutului national fac parte dintr-un plan diabolic aservit propagandei revizioniste inca prezenta in multe metropole occidentale……..