Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Întâlnire Obama – Jaap de Hoop Scheffer

Cu prilejul întrevederii de la Casa Albă, cu Secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, preşedintele american Barack Obama şi-a exprimat dorinţa de a relansa relaţiile diplomatice cu Rusia şi a susţinut faptul că “NATO trebuie să se extindă”.
La rândul său, Jaap de Hoop Scheffer a apreciat că “NATO şi Rusia au nevoie una de cealaltă şi că nu ar trebui să-şi ascundă diferendele, ci să le abordeze în cadrul unor negocieri complexe”.

În timpul întrevederii de pe 25 martie, liderul de la Casa Albă şi-a exprimat speranţa că Alianţa Nord-Atlantică îşi va intensifica eforturile pentru combaterea terorismului.

Sursa: AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Întâlnire Obama – Jaap de Hoop Scheffer”

  1. DE CE BAL says:

    Un semnal clar pentru presedintele rus. Care trebuie sa vina si el cu ceva nou la intalnirea cu omologul de la Casa Alba.