Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Întâlnire oficială între miniştrii Apărării, Mircea Duşa şi Vitalie Marinuţă

În data de 2 decembrie, 2013, la sediul MApN, ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, şi omologul său moldovean, Vitalie Marinuţă, se întâlnesc pentru a semna mai multe documente oficiale.
Mai exact, cei doi miniştri semnează “Acordul între Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării Naţionale din Republica Moldova privind protecţia informaţiilor clasificate în domeniul militar şi Protocolul între cele două ministere privind colaborarea în domeniul învăţământului militar”, potrivit unui comunicat MApN.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Întâlnire oficială între miniştrii Apărării, Mircea Duşa şi Vitalie Marinuţă”

  1. guvern fanariot says:

    Gazprom exploateaza si ea gaze de sist la Baile F e lix.. Oamenii sunt disperati si acolo ca si la Chevron-Pungesti.Romania a devenit o prada//unde e armata..?

  2. anonim says:

    Apa de ploaie.Basarabenii au avut ca limba materna ,obligatorie,rusa ,pe care toti,fara exceptie,o vorbesc la perfectie.In plus noi,chiar nu avem ce sa le oferim ,pe cand rusii ,da.Basarabenii regreta destramarea Uniunii Sovietice precum multi de la noi il regreta pe Ceausescu.Din pacate prosti ,da multi.Nea Nicu asigura loc de munca la toate javrele din Romanica ,betivi,hoti,puturosi.
    Fratele meu,lasa armata in pace.Destul ti-a fost sluga.