Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

SRI: Hayssam îşi va executa pedeapsa în România!?

Într-o emisiune la Realitatea TV directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, a declarat că este convins că Hayssam va fi extrădat şi îşi va executa pedeapsa în România.

Totodată a spus că se ştie exact cum a plecat Omar Hayssam din România.

“Se pierde din vedere elementul fundamental: succesul statului român în a salvat viaţa a trei jurnalişti români. A ajuns într-o anexă. Am asumat public faptul că a existat o deficienţă în activitatea Serviciului, în legătură cu plecare lui Hayssam. În legătură cu plecarea lui Hayssam, există ultradocumentat felul în care Hayssam a plecat din România. Se ştie exact modul în care a plecat. Este un dosar care are termen în noiembrie la Oradea în legătură cu acest aspect. Ştim foarte precis cum a plecat şi după ce dosarul va fi judecat, veţi afla cum a plecat Hayssam”, a declarat Maior, în cadrul emisiunii România politică de la Realitatea TV.

Directorul SRI a mai spus că Hayssam este reţinut în Siria. “Sunt absolut convins că va fi extrădat. Va termina şi îşi va executa pedeapsa în România”, a spus Maior.

Maior a mai subliniat că SRI nu a ştiut despre întâlnirea dintre Hayssam şi generalul Constantin Degeratu.

sursa: Realitatea.net

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.