Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Intensificarea raidurilor aeriene ale CIA în zonele tribale din Pakistan

CIA a intensificat raidurile aeriene în zonele tribale din Pakistan. Raidurile aeriene sunt efectuate cu avioane fără pilot, vizând zone tribale situate la frontiera dintre Pakistan şi Afganistan.

Motivul: dejucarea unui presupus complot terorist împotriva unor obiective din Europa, potrivit ediţiei online a Wall Street Journal, preluate de MEDIAFAX.

Potrivit unor foşti şi actuali agenţi CIA, complotul terorist, depistat de câteva săptămâni, ar viza mai multe ţări, între care Marea Britanie, Franţa şi Germania.

Natura exactă a complotului sau comploturilor nu se cunoaşte, iar experţi din Statele Unite, Pakistan şi ţări europene continuă investigaţiile. În ultimele zile, au existat numeroase alerte teroriste în Franţa, Germania şi Marea Britanie.

“Există unele informaţii notabile privind ameninţări teroriste”, afirmă un oficial militar american.

Secretarul american pentru Securitate Internă, Janet Napolitano, va discuta despre aceste ameninţări cu omologii săi europeni, în cadrul unei reuniuni ONU pe tema siguranţei aeriene, care se va desfăşura peste câteva zile la Montreal.

Sursa:  MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.