Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

General Knud Bartels, în vizită în Iordania

În perioada 1 – 4 octombrie, o delegaţie militară a NATO, condusă de preşedintele Comitetului militar, General Knud Bartels, a desfăşurat o vizită oficială în Iordania, la invitaţia Şefului Statelor majore întrunite, General Mashal M. Al-Zaben.
În discursul rostit la Amman, Generalul Bartels a mulţumit pentru angajarea şi sprijinul acordat de Iordania activităţior desfăşurate în parteneriat cu NATO.
“Apreciem contribuţia Iordaniei în cadrul operaţiiilor conduse de NATO, dorim să întărim cooperarea noastră şi să desfăşurăm consultări şi în 2014″. Totodată, dorim să creştem gradul de interoperabilitate dintre armata iordaniană şi NATO”, a mai spus gen. Bartels.

Sursa: comunicat de presă al NATO

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.