Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Irak: misiune îndeplinită! Cinste vouă, militari români!

Ministerul Apărării Naţionale organizează miercuri, 29 iulie, de la ora 18.00, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, o ceremonie militară cu prilejul încheierii misiunii Armatei României în Irak.

Militarii participanţi la operaţia din Irak vor defila pe sub Arcul de Triumf în timp ce aeronave ale Forţelor Aeriene Române vor survola piaţa.

Drapelele de luptă ale unităţilor militare participante la operaţia Iraqi Freedom şi militarii care s-au evidenţiat în misiuni vor fi decoraţi.

Peste 8400 de militari români care şi-au pus viaţa în slujba drapelului naţional în teatrul de operaţii din Irak s-au confruntat cu dificultăţile unei clime ostile şi au evoluat deseori într-un mediu periculos.

Vor trece pe sub Arcul de Triumf 16 blocuri de defilare, reprezentând batalioanele de infanterie care s-au succedat în Irak şi militari participanţi la misiune în detaşamentele de Geniu, Medicină Militară, Protecţie Nucleară Bacteriologică şi Chimică, Poliţie Militară, Informaţii, Securitate ONU.

Infomondo.militar doreşte tuturor acelora care şi-au îndeplinit misiunile în teatrul de operaţii Irak, ca de altfel tuturor militarilor români pezenţi, încă, în alte teatre de operaţii în primul rând, SĂNĂTATE, în al doilea rând, împliniri, atât în plan personal, cât şi în cel profesional!

AŢI FACUT CINSTE ARMATEI ROMÂNIEI! BRAVO VOUĂ! DUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE!

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.