Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Iranul dezvoltă propria versiune a sistemului de rachete S-300

Un comandant al Gărzilor Revoluţionare din Iran a declarat că “ţara sa dezvoltă propria versiune a unui sistem avansat rusesc de apărare aeriană antirachetă”. Acesta a mai spus că respectivul sistem va fi testat în curând.

Potrivit Rador care citează Agenţia iraniană de ştiri,  generalul iranian a subliniat că versiunea sistemului rusesc S-300 este supusă acum modificărilor şi, în plus, sunt proiectate noi sisteme cu rază lungă de acţiune.

În septembrie, Moscova a anulat predarea către Teheran a rachetelor S-300, afirmând că acest lucru ar  fi în contradicţie cu sancţiunile impuse în luna iunie de ONU.

Sursa: RADOR

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.