Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Iranul dispune de drone mai performante decât cea care a survolat Israel

Iranul a declarat că deţine “avioane fără pilot mult mai performante decât cel care a survolat Israelul la 6 octombrie şi a fost doborât de forţele israeliene”.
Afirmaţia a fost făcută de ministrul iranian al apărării, Ahmad Vahidi, transmite EFE, preluat de AGERPRES.
“În prezent, Republica Islamică Iran are la dispoziţie avioane fără pilot cu o tehnologie mult mai avansată decât cel pe care forţele Hezbollah l-au trimis în spaţiul aerian al regimului sionist’, a afirmat Ahmad Vahidi, într-o declaraţie difuzată de agenţia de presă IRNA.
La 6 octombrie, forţele israeliene au doborât o dronă care survola nordul deşertului Negev, în sudul ţării.

Sursa: IRNA, AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Iranul dispune de drone mai performante decât cea care a survolat Israel”

  1. Cip says:

    Ce sa zica si ei ?,stiu foarte bine ca nu se pot pune cu puterea isreliana militara si mai ales economica dar tot spera sa mai poata prelungi ziua atacului asupra propriilor facilitati militare pe care Israelul o vehiculeaza ca iminenta.