Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Israel – premierul şi ministrul apărării vor o intervenţie militară în Iran

Ehud Barak si Benjamin Netanyahu.foto mediafax

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, şi ministrul Apărării, Ehud Barak, încearcă să convingă majoritatea miniştrilor din Executivul israelian de necesitatea unei intervenţii militare în Iran, potrivit Haaretz.

Se pare că Netanyahu şi Barak l-au convins de acest lucru pe ministrul de Externe, Avigdor Lieberman, care iniţial se opusese  intervenţiei din Iran.
O parte din membrii guvernului şi din diplomaţii israelieni au declarat că Raportul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA) ce va fi făcut public pe 8 noiembrie, va influenţa decisiv hotărârea lor privind Iranul.

 

 

Sursa: Haaretz

 

 

 

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Israel – premierul şi ministrul apărării vor o intervenţie militară în Iran”

  1. indisciplinatu says:

    Atacati baieti, atacati Iranul….desteptati fieful lumii musulmane,…eventual chemati-ne si pe noi, amaratii de romani sa ne aliem cruciadei…Doamne, astia chiar stiu ce fac!!!??

  2. micutzul says:

    Pai de undeva trebuie sa inceapa. Dar si odata si odata cineva trebuie sa le bage mintile in cap.
    Celor din Israel. Au facut ei ce au facut, l/au dat jos pe Sadam, l/au dat jos pe Mubarak, pe Gadhafi, pe tunisian, au pus la locul lor niste …cu telecomanda si acum vor sa sparga doua nuci tari. Iran si Siria. Pai si lumea asta araba trebuie sa o uneasca cineva , nu ?