Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Israelienii au prezentat drona Eitan, producţie proprie

Forţele aeriene israeliene au prezentat, oficial, un nou avion fără pilot, “Eitan” care poate ajunge până în Iran.

Drona “Eitan” poate zbura peste 20 de ore într-o singură cursă. Oficiali israelieni susţin că nava poate zbura mai sus şi poate duce o greutate mai mare decât orice altă dronă.

Avionul a fost conceput şi construit de industria aeronautică proprie a Israelului.

Forţele aeriene israeliene au refuzat să precizeze dacă avionul a fost conceput pentru a fi utilizat împotriva Iranului.

Sursa: RADOR

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Israelienii au prezentat drona Eitan, producţie proprie”

 1. John BARTON says:

  SALUT, FRATILORF,

  BUNA SCULA, DRONA ASTA ISRAELIANA NUMITA “EITAN” !!!

  DAR, CRED CA ESTE O JUCARIE DE COPII MICI PE LANGA DRONA NOASTRA NUMITA “SEITAN” !!! SA VEDETI CE POATE FACE ASTA, MAI ALES CAND LA BUTOANE SE AFLA “PITICUL DIN FELEAC” !!!
  CRED CA DRONA SEITAN POATE RADE TOT PE O SUPRAFATA DE VREO 232.000 KILOMETRI PATRATI, DE NU MAI RAMANE PIATRA PE PIATRA SI NICI JAR IN VATRA !!!

  SA AUZIM DE (MAI) BINE !!!