Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Israelul cheamă sub arme 16.000 de rezervişti

Distrugeri in urma atacurilor israeliene in Fasia Gaza foto rnw.nl

Distrugeri in urma atacurilor israeliene in Fasia Gaza foto rnw.nl

Justificând nevoia de odihnire a efectivelor care participă la acţiunile de luptă din Fâşia Gaza, Ministerul israelian al Apărării a emis 16.000 de ordine de chemare la mobilizare pentru rezerviştii forţelor armate israeline.

“Armata a emis 16.000 de ordine suplimentare de mobilizare, pentru a permite trupelor de pe teren să se odihnească, lucru care face ca numărul total de rezervişti să ajungă la 86.000″, a declarat purtatorul de cuvânt al armatei israeliene.

Cabinetul israelian de securitate  a decis în unanimitate miercuri 30 iulie, să continue atacurile împotriva “ţintelor  teroriste” ale Hamas  precum şi alte operaţiuni pentru a distruge reţelele de tuneluri folosite de mişcarea islamistă între Gaza şi Israel.

Israelul a continuat acţiunile ofensive în Făşia Gaza cu scopul atingerii obiectivului de bază asumat şi anume distrugerea tunelurile folosite de militanţii islamişti.

În timp ce Cabinetul de securitate al primului ministru, Benjamin Netanyahu a aprobat, continuarea atacului, Israelul a trimis, o delegaţie în Egipt, cu avizul Washingtonului, să negocieze o încetare a focului.

Oficialii din Gaza au declarat că, cel puţin 1361 de palestinieni, majoritatea civili, au fost ucişi. Israelul a pierdut 56 de soldaţi şi 3 civili în confruntări.

Joi ofensiva israeliană a continuat, armata israeliană declarând că sunt vizate centre de comandă Hamas, lansatoare de rachete şi depozite de armament.

SUA şi ONU au condamnat bombardarea în cursul zilei de miercuri de către Israel a unei şcoli care găzduia palestinieni care cautau refugiu, omorând cel puţin 15 persoane şi rănind alte 100. Administraţia Obama a condamnat bombardarea şcolii, folosind un limbaj dur, dar atent formulat, care reflectă o tot mai mare iritare la Casa Albă în legătură cu victimele produse de Israel în rândul civililor.

Purtătorul de cuvânt al Consiliul de Securitate Naţională, Bernadette Meehan, a declarat că SUA este extrem de preocupată de faptul că mii de palestinian care şi-au părăsit casele lor, nu pot găsi siguranţă în adăposturile desemnate de ONU. În comunicat sun condamnaţi şi cei care ascund arme în aceste adăposturi.

Secretarul-General al ONU, Ban Ki-moon, a fost exasperat, miercuri, de bombardarea şcolii  desemnate ca adăpost pentru palestinieini de către ONU. “Este scandalos. Este nejustificat. Se cere responsabilitate şi justiție”, a declarat Ban.

Israelienii au declarat că forţele sale au fost atacate de către gherile în apropierea şcolii, în nordul Jabalya, şi au ripostat.

Un alt incident s-a produs în apropiere de Shejaia, în care oficialii palestinieni au declarat că 17 persoane au fost ucise de către israelieni lângă o piaţă de produse alimentare. “Un astfel de masacru necesită un răspuns”, a declarat purtătorul de cuvânt al Hamas, Fawzi Barhoum, al cărui grup a lansat zeci de rachete zi cu zi înspre Israel.

Ambele părţi şi-au exprimat deschiderea pentru un armistiţiu, dar condiţiile cerute sunt divergente. Israelul vrea eliminarea din Gaza a tunelelor de infiltrare şi a stocurilor de rachete. Hamas exclude aceste cereri. Negocierile sunt în continuare complicate şi de faptul ca Israelul şi Statele Unite consideră Hamas ca fiind un grup terorist, în timp ce Egiptul, Qatarul şi Turcia sunt de acord cu privire la acţiunea politică a Hamas în Gaza.

În absența unui acord, forţele terestre iraeliene au continuat să se concentreze pe localizarea si distrugerea de tuneluri prin care Hamas a ameninţat oraşele din sud şi bazele militare.

Şeful forţelor israeliene din Gaza, general-maior Sami Turgeman,  a declarat că sunt ” doar la câteva zile distanţă de a distruge toate tunelurile folosite de Hamas în atacuri”. Armata a declarat că 32 de pasaje secrete au fost găsite până în prezent.

Pierderile militare israeliene sunt de cinci ori mai mari ca în ultimul atac major la sol în Gaza, în perioada 2008-2009, dar sondajele de opinie israeliene arată sprijinul public puternic pentru eliminarea Hamas.

sursa: GlobalSecurity.org, Reuters, AFP și AP.

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

47 Responses to “Israelul cheamă sub arme 16.000 de rezervişti”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  ROBERT HORVATH BLOG Says:

  REDACTIE DAN VOICULESCU

  TOATE POSTARILE CARE POT DUCE PE BASESCU LA PUSCARIE
  SAU PE SCAUNUL ELECTRIC SUNT CENZURATE.
  EXTREM DE GRAV.
  NU RAMANE DECHAT SA MA ADRESEZ LUI
  DAN VOICULESCU
  PRIN ALTE CAI .

  (Incerc sa le plasez spre atentia militarilor
  pe blogul INFO MONDO MILITAR.)

  FACE-TI PARTE DIN CONSPIRATIA DE SALVARE SAU ESTE VORBA
  DE NEATENTIE?

  PS
  Am trimes acum cateva minute o postare .
  denuntul meu catre FBI

  BASESCU & MELESCANU LEGATURI CU AL QUEDA SI BEN LADEN.
  Va rog sa-l postati urgent
  Nu este momentul sa va jucati cu cenzurarea.

  Pana la proba contrarie …..cu respect
  Robert.

 2. ROBERT HORVATH SUA says:

  ULTIMA ORA :
  ASOCIATIA RUDELOR VICTIMELOR ATACULUI 9/11 AL DA
  IN JUDECATA PE
  PRESEDINTELE ROMANIEI
  TRAIAN BASESCU !

  SPECIALA ATENTIE : ULUITOR , CUTREMURATOR.REVOLTATOR
  BASESCU A ELIBERAT ECHIPA DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11

  entru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează” ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. 
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate, 
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI. Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA “FUGA’ IN USA. Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
  ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
  INTELEGERE SECRETA BASESCU -AL QUEDA
  Documentele in araba reliefeaza faptul ca exista o intelegere secreta intre serviciile romanest, (din ordinul Presedintelui Romaniei Traian Basescu )si fiecare organizatie terorista in parte. Intelegerea a fost “parafata” de ofiteri superiori ARABI, ramasi in serviciile secrete romanesti depe vremea lui Ceausescu. Desi intelegerile difera de la organizatie la alta, ideia de baza este urmatoare. TERORISTII ARABI SUNT ELIBERATI SI EXPULZATI DIN ROMANIA PE 15 ANI IN SCHIMBUL PROMISIUNII DE A NU ORGANIZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIE,
  In acest fel au fost eliberati unii din cei mai importanti teroristi Al QUEDA aflati la conducerea organizatiei. Sursele MAE vorbesc de expulzarea 2043 de “cetateni arabi” doar in cursul anului trecut. Se merge atat de departe incat romani atrasi in mrejele idiologiei islamice se bucura de acelasi privilegiu. Cu alte cuvinte Romania este printre putinele tari din lume unde celulele teroriste activeaza nestingherite, si dupa un filaj de un an doi sunt eliberati, fiind gata sa aduca moarte si distrugere in alte parti de lume ,preferabil SUA sI Europa Occidentala.
  Pentruca aceste fapte reale depasesc orice limita a credibilului invit scepticii sa deschida una din cele mai importante reviste americane specializate si sa citeasca articolul Arab Terrorists In Romania
  GLOBAL POLITICIAN …../

  Purtătorul de cuvânt al Secret Serviciului Român de Informaţii (SRI) a declarat că membrii unei celule de terorişti al-Qaeda au fost expulzaţi din ţară, şi a interzis să intre România în următorii 15 de ani. Această operaţiune a avut loc după doi ani de supraveghere a acestei celule.
  Membrii grupului au venit în România în calitate de studenţi. Scopul lor a fost să atragă musulmanii arabi sau de a deveni atentatori sinucigaşi, luptători jihad sau să sprijine în orice alt mod a ideologiei Al Qaeda.
  Liderul celulei AL QUEDA era un cetăţean saudit, Musaab Ahmed Mohamed Mujalli, antrenat într-o tabără teroriste afgane în ‘90…….. Unii dintre cele mai cunoscuti oamenilor de afaceri arabi din România sunt acuzati de finanţare a activităţilor teroriste în Gaza, Cisiordania, Liban şi Irak “. Despre intelegerea BASESCU – AL QUEDA au aparut informatii in urmatoarele publicatii.The Wall Street Journal, The Washington Times, World Security Network (WSN), World Press, Yemen Times .
  Pe linga documentele descrise pe masa lui Obama apare un document terminal pentru Basescu si regimul sau. Iata un raport CIA : Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta intentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. . Explozia, ar fi provocat un adevarat carnagiu..” Pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane infiintate in Romania, Iata ce declara Traian Basescu.“Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.

 3. ROBERT HORVATH SUA says:

  URMEAZA UN DOCUMENT HALUCINANT

  MESAGERUL LUI BEN LADEN LA BUCURESTI !

  document oficial al guvennului SUA !

  Cruciti -va militari si civili.

 4. ROBERT HORVATH SUA says:

  Stimata Redactie
  Va rog sa cenzurati adevarul.
  Respect relativ

  UCIDEREA PROCURORULUI PANAIT ESTE DOCUMENTATA INTR-UN
  MATERIAL AL SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI.

  ZIARISTUL AMERICAN ROBERT HORVATH SE ADRESEAZA SENATORULUI
  VALER MARIAN !

  Am primit din partea unui agent a serviciilor o desvaluire terminala la adresa
  primului ministru Ponta.
  In orice tara din lume s-ar deschde o ancheta si acest criminal
  ar fi trimis catre puscarie, pe viata.
  Se misca serviciile ? Sau exista doar o grupare rebela de adevarati profesionisti care s-au saturat sa fie pioni ai clasei politice. E greu de spus.
  Am trimis un memoriu senatorulu Valer Marian despre aceste desvaluiri.
  Acest om de bine un fost procuror, a inceput sa ancheteze crima lui Ponta.
  Sunt convins ca noile dovezi , absolut uluitoare a-i vor fi folositoare.
  Nu va fi usor dar latul se strange.
  Filmul meu
  IN GURA LUPILOR (In The Mouth of Wolves)

  se incheie cu urmatoarele cuvinte. “A trercut vremea voastra”
  Sunt convins de greutatea acestor vorbe…..Dar nu va fi usor. ….Nu va fi deloc usor.

  URMARITI IN POSTAREA URMATOARE MEMORIUL OFICIAL ADRESAT SENATORULUI VALER MARIAN
  Robert Horvath Deva BLOG

 5. ROBERT HORVATH SUA says:

  Dublarea materialui a fost fara intentia mea,
  Se pare ca sunt nervos si iritat de lumea securan tiganeasca
  aflata la conducere.

 6. ROBERT HORVATH SUA says:

  In atentia ! Nebunul Satului
  Admirator a lui Putin ….dusmanul percinatilor

  Prietenii ai lui Vladimir Putin, pe lista neagra de sanctiuni sunt toti evrei
  Arkady si Boris Rotenberg, prieteni din copilarie cu Vladimir Putin. Cei doi frati miliardari l-au cunoscut pe presedintele rus in orasul unde au copilarit, Leningrad, astazi cunoscut sub numele de Sankt Petersburg. Cei trei au practicat judo impreuna la acelasi club.

  Iuri Kovalchuk, descris ca “bancherul personal al lui Putin” este de origine perciunata.
  Nikolai Shamalov
  tot prciunat si israelit,
  Gomov
  rus perciunizat.

 7. Robert Horvath Sua says:

  Premierul britanic :
  Romania poate fi destabilizata de Putin.
  Nu credeti ?
  Urmariti atacurile zilnice ale agentirii ruse si bronzate pe acest blog’

 8. Marry Lou USA says:

  Aici este vorba de peste 500 de copii si batrani, ucisi de armata israeliana.Cum crimele impotriva umanitatii sunt acuma impresriptibile, potrivit rezolutiilor Tribunalului Penal International, Robert Horvath ar trebui sa se refere la subiectul articolului. Este din ce in ce mai putin credibil, daca mai sustine ca din Romania cineva vide arme la teroristi. Toate depozitele de armamant si utilajele au fost preluate de industria de aparare din Eretz. Si atuncea cine ar avea nevoie de pustile din 1877, confiscate de la armata turca, ca de altele nu mai axista. Domle Robert, daca tot gulgute otravite pentru amicii tai iankei, mai foloseste bre si pasta de dinti DURU. Nu de alta, da nu ai motive sa scrii daca nu ai ce, si nu te citeste nimenea.

 9. stefan says:

  dece publicati aberatiile acestui HORVAT sau cine o fii .. alta este problema ..vedeti ca sant militari in rezerva aci in romania militari someri care au ajuns la varsta pensionarii conform legii si nu li se recunosc documentele de grupa de munca obtinute inainte de 2001 , art 20 din legea unitRA SA PREVADA CA SE APLICA SI REZERVISTYILOR IDIFERENT cu sau fara drept de pensie si casa sectoriala din cauza HG-s 1019 nu iau in considerare grupa de munca in vederea completarii contributie in specialitate trebuie sa se spanzure cineva?

 10. stefan says:

  scuze ma refer la art 29 dinlegea 253 articol controversat ca nu se refera la miliarii in rezerva /

 11. stefan says:

  cefectiune in redactare deci art 29 din legea 263[2010 sa se prevada ca la alin 2 sant aplicabiler si cadrelor militare in rezerva pana la aplicare legii in vigoare sau sa se revina la legea 14\2008 care aducea reglementarii privind pensiile rezervistilor fara drept de pensie la iesirea in rezeva

 12. Robert Horvath Sua says:

  Stefan
  Nu neg importanta pensilor.
  Pentru ceu multi este singura speranta de supravietuire’
  Ele trebuie sa fie la nivelul standardelor NATO.
  Totusi sunt si alte subiecte.
  Amintesc ca nu a-ti depus juramantul militar sa luati
  o pensie. Poate gresesc.
  Gandeste si la alceva. Mangaie o femeie.
  Sau foloseste memoria . Stiu ca nu mai posezi altceva.

 13. Robert Horvath Sua says:

  LA AMBASADA SUA PENTRU PENSII NATO !
  Stiu ca intr-un subiect periculos.
  Numarul pensionarilor militari este urias.
  Ei reprezinta o forta politica demna de atentie.
  Scrieti miloane de postari pe acesta tema fara sa iesiti in strada.

  Imbracati fosta uniforma si duceti-va in fata Ambasadei SUA
  Va garantez ca presa mondiala va publica aceasta stire.
  La granita cu Ucrana……
  Garantez succesul asteptat.l

  LASATI GARGARA SI LABAREALA ! CERE-TI CE VI SE CUVINE !

 14. Robert Horvath Sua says:

  @ Stefan
  Nu mai citiii aberatiile mele.
  Citeste si reciteste aberatiile tale.
  Poate intelegi ceva.
  Poate sunt prea optimist.

 15. Robert Horvath Sua says:

  Oare numele tau adevarat este Lupus sau Plano
  un om al legii care si-a dedicat viata pensiilor la ordinul
  serviciului special al armatei.

 16. nebunul satului says:

  Fara drept de ajutor social, pensiile militare nu mai exista ..

 17. RoBort Horthi Giapan says:

  Asea dreaghe Roby, nu te lua dupa apevistii astia basinosi, de molfaie toata ziulica numai despre penzii ! Tu dezvaluiaza-ne adevaratele conzpiratii mondiale, adevaratele si eminamentele manareli care sapa la temelia statului nostru de drept, cu o democratie in plina conzolidare ! Matreata de asta cu iz comunistoid gasesti mai pe toate blogurile pastorite de cripto-apevisti, insa dezvaluiri alde tale n-ai sa vezi ! A dreacu bozgor, bag sama ca esti mai tare ca Brus Uilis, in toata seria lui de filme “Greu de ucis”!

 18. gheo says:

  Radeti voi da … Romania, ce rezervisti mai are Romania ?, ca in Romania … putini “mai fac armata” !.

 19. gheo says:

  Radeti voi da … Romania, ce rezervisti mai are Romania ?, ca in Romania … putini “mai fac armata” !, iar cei care au facut armata … se c-am apropie dse mers “in baston”.

 20. Marry Lou USA says:

  Pogromul din zonele locuite de palestinieni, este in plina desfasurare.Noii strategi militari de la Academia Sin Beth, au schimbta sensul astfel. Scopul luptei este asasinarea unui numar cat mai mare de civili, de preferat femei gravide, copii de pana la 12 ani, batrani mai ales femei cu mai multi nepoti, infirmi din alte conflicte. Sa fie lovite cat mai multe obiective civile ca scoli, spitale, gradinite, parcuri de joaca pentru copii, crese, etc. Nimicirea populatiei civile, cu bombe de mare calibru si arme incendiare cu termit si supernapalm, distrugerea adaposturilor antiaerinene, minarea canalizarii si a conductelor de apa, centrale electrice, etc. cu prioritate. Distrugerea cladirilor, uciderea cat mai multor civili, este scopul nobil al luptei. Unii aruca pietre vezi intifada iar altii trag cu mitralierele de 12,7 mm in manifestanti. Totul sub protectia oamenilor care se cred stapanii lumii. In loc de pace, razboi si teroare. Lupta impotriva terorismului, are efecte de bumerang. Cine a ucis sau a dispus, sau a achesat tacit, sa supoerte Legea Talionului, dinte pentru dinte, moarte pentru moarte.

 21. ROBERT HORVATH SUA says:

  DE NECREZUT DAR ADEVARAT

  PACEPA :
  VICTOR PONTA LA TORTURAT PE FRATELE LUI CEAUSESCU
  PENTRU A AFLA CONTURILE DICTATORULUI.

  Dar haideți să vedem cu ce se ocupa tânărul Victor Ponta în zilele de 20-22 decembrie 1989. Mulți ar zice că era doar un adolescent ascuns prin dormitorul părinților, speriat de gloanțele care șuiera prin centrul Capitalei, nu departe de locul unde a crescut. Numai că tânărul Ponta juca, la cei 17 ani și trei luni, rolul vieții sale, care avea să-l ducă departe peste 20 de ani. Un rol jucat alături de un agent GRU (spionajul militar rusesc – n.r.) cu misiunea de a schimba fața României și de a-i îndepărta de la putere pe Ceaușești. Acest lucru era recunoscut, ca o ultimă spovedanie, de către generalul-maior Ștefan Kostyal. Un comunist fervent, adulator al modelul sovietic și un om pregătit în detaliu de Moscova. Concret, aflat pe patul de spital, generalul Kostyal a povestit în cadrul unui interviu luat de jurnalistul Toma Roman jr. că în zilele fierbinți ale Revoluției, a contribuit la arestarea lui Ilie Ceaușescu și a lui Nicolae Andruța Ceaușescu, ambii frați ai lui Nicolae Ceaușescu, unul general de Armată iar celălalt general de Securitate. Totul este descris de autor în cartea „Ceaușescu văzut de aproape“, editată în 2008. În ziua arestării celor doi Ceaușești, Kostyal povestește cum după ce a plecat de la Școala de ofițeri din Băneasa de unde îl arestase pe Andruța Ceaușescu a luat cu mașina doi tineri și au mers spre Comandamentul Apărării Antiaeriene a Teritoriului (CAAT). Numai că unul dintre cei doi tineri revoluționari, luați de un veritabil agent GRU era nimeni altul decât Victor Ponta, cel care avea să devină 20 de ani mai târziu liderul PSD și premierul României.
  „L-am arestat tot eu pe Nicolae Andruța Ceaușescu, la Băneasa, după care m-am dus să coordonez Coman­da­mentul Apărării Antiaeriene a Terito­riului. Să vă zic ceva interesant. Luasem cu mine-n mașină spre CAAT și doi tineri revoluționari. Unul dintre ei era Victor Ponta. Eu fusesem la un moment dat locțiitor al comandamentului CAAT, cunoșteam ofițerii de acolo și am crezut că pot să îi ajut“. Dezvăluirea a trecut aproape neobservată în 2008, atunci când a apărut cartea de interviuri cu personaje-cheie ale Revoluției scrisă de Toma Roman jr. „Ceaușescu văzut de aproape“.

  URMRAZA INTERVIUL BOMBA CU PACEPA PE TEMA
  CONTURILE LUI CEAUSESCU

 22. ROBERT HORVATH SUA says:

  BOMBA BOMBELOR

  BASESCU ESTE CERCETAT PENTRU TERORISM
  DE DICOT

  R O M Â N I A NESECRET
  MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti
  Nr. 89.779 din 14 IULIE 2014
  Ex. nr. 1.
  INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
  DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
  ŞI RELAŢII CU PUBLICUL
  C ă t r e ,
  Domnul HORVATH ROBERT
  ……..
  Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare.
  Cu stimă,
  DIRECTOR,
  Comisar şef de poliţie
  PANTILIE ION
  Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5
  Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana.ro

 23. ROBERT HORVATH SUA says:

  BOMBA BOMBELOR

  BASESCU ESTE CERCETAT PENTRU TERORISM
  DE DICOT

  R O M Â N I A NESECRET
  MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti
  Nr. 89.779 din 14 IULIE 2014
  Ex. nr. 1.
  INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
  DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
  ŞI RELAŢII CU PUBLICUL
  C ă t r e ,
  Domnul HORVATH ROBERT
  ……..
  Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare.
  Cu stimă,
  DIRECTOR,
  Comisar şef de poliţie
  PANTILIE ION
  Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5
  Tel./ Fax: 021/316.51.26,

 24. ROBERT HORVATH SUA says:

  @ Giapian
  Forta mistoului tau ma incanta.
  Este o muzica care i-mi gadala auzul.
  Ador sa fiu luat la misto
  Mistoul
  este ca si talentul. Al ai sau nu-l ai .
  Majoritatea nu stiu decat sa grohaie si sa injure.
  Aceiasi injuratura debitata de mii deori.
  Sper sa reapari.
  Romania are nevoie de misto…..si mistocari.

 25. stops says:

  DA … ȘI EU ÎI DAU … LIKE … n-am is likea deși a dispărut meteoric … POATE E PE AICI …
  https://www.facebook.com/photo.php?v=701885149860397

 26. Marlon Juvet says:

  Să-i sugi creionul lu’ Stops, Horvath, creionul ăla cu care, cică, caricaturizează.

 27. ROBERT HORVATH SUA says:

  BASESCU A OPRIT ANCHETA SRI, CARE PUTEA DESCONSPIRA PE AGENTUL RUS VLADIMIR TISMANEANU. !
  Serialul meu intitulat ” Desconspirarea spionului rosu Volodya Tismanetsky ” se bucura de atentia asteptata, Primesc zilnic comentarii, documente
  si incurajari. Am primit astfel un numar de mesaje din partea unor ofiteri ai servicilor de informatii care sunt ingrijorati de “conspiratia tacerii” in vederea acoperiirii adevarului . Iata unul primit in cursul zilei de azi :
  Domnule Horvath
  Nimeni din cadrul serviciilor romanesti contesta faptul ca Vladimir Tismaneanu este un spion al strain infiltrat in Romania. Exista numeroase inregistrari si documente in aceasta privinta.
  Serviciile au luat cunostinta de semnalele CIA directe si indirecte ,in legatura cu activarea reteli NKVD dupa revolutie. Intalnirea secreta in 1990 intre KGB Chief Evghenii Primakov si Magureanu sef SIE a fost semnalul reactivarii retelei ruse din Romania
  Ca urmare a memoriul dumneavoastra, SIE a deschis o ancheta oficiala
  in cazul Tismaneanu. Un raport de informare preliminar a fost trimis Presedintelui Basescu. Acesta informa printe altele :
  ” Dumitru Mazilu (singurul om de incredere al americanilor la acea vreme) in 1990, cu ocazia unei vizite oficiale la Washington in calitate de prim-vicepresedinte CPUN (sau cum se numea) l-a denuntat pe T ca fiind trimis si legendat de aripa cominternista pt actiuni de intoxicare, dezinformare, atacuri coordonate impotriva adevaratilor oponenti ai comunismului-destinatia Washington. ) Dupa 89 protectia principala la Buc a luit T a fost Magureanu, In perioada 90-96 au auvut loc 16 intilniri monitorizate intre T si M. Un alt sustinator crucial al lui t la Buc si la Wash in perioada 88-93 a fost seful statiei CIA la Buc, Harold Nicholson, arestat in 96 pt spionaj in favoarea sovieticilor.
  In ancheta seful statiei CIA din Buc a dezvalui intreaga retea rusa activand in Romania “Agentul Volodea” era seful retejei de infiltrare a diasporei si a altor activitati in SUA.
  Materialul a fost respins de Basescu fara nici o explicatie.
  Va doresc succes. Deasemenea va asigur ca marea majoritate a celor care lucreaza in serviciului nostru, apreciaza efortul dumneavoastra.
  G.J.- Serviciul Roman de Informatii.

 28. ROBERT HORVATH SUA says:

  S.O.S
  ACUM O ORA STUDIOUL MEU DE FILM
  DIN NEW YORK
  A FOST SPART !
  AM CERUT PROTECTIA FBI
  SI DECHIDEREA UNUI CAZIER
  PE NUMELE CETATENILOR ROMANI
  VICTOR PONTA , THEODOR MELESCANU.TRAIAN BASESCU !

  NU ESTE PRIMA SPARGERE !
  CITITI !

  SATURDAY, MARCH 27, 2010

  ATACUL BANDITESC IMPOTRIVA ANTENEI 3 IN ATENTIA FBI ! (UN WATERGATE ROMANESC )

  In urma cu doi ani Basescu a ordonat spargerea studiolui meu de film din New York .Pentru a deruta politia banditii lui Basescu au facut 8 spargeri similare in cartierul galeriilor de arta Chelsea. Observand ca lipsesc cateva fotogtefii din seif ca si carnetul de telefoane am realizat imediat despre ce este vorba. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York.
  Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata, pe un blog special creiat de servicii. – Desteptarea lu’ Horvath http:iiroberthorvath-cineast.blogspot.com DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. – Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. In cursul acestei zile am fost anuntat de aparitia unor noi probe si ca o echipa speciala de detectivi a plecat spre Bucuresti.
  Un atac de asemenea amploare pe teritoriul SUA nu putea fi efectuata fara aprobarea la cel mai inalt nivel. In afara de un scandal diplomatic de proportii se profileaza punerea conducatorului statului roman dupa gratii.
  PS. Memorile adresate autoritatilor romane au
  ramas pana in ziua de azi fara raspuns.

 29. ROBERT HORVATH SUA says:

  Preşedintelui României,
  Traian Băsescu
  Domnule Preşedinte,
  Mă cheamă Kiyoko Horvath. Sînt de profesie fotograf. Prin căsătoria mea cu cineastul Robert Horvath, am devenit nu numai cunoscătoare a culturii şi lumii româneşti, dar şi rezident legal al României. Am casă şi o parte a familiei se află aici. Consider această ţară, după Statele Unite, o altă patrie adoptivă. Sînt apropiată sufleteşte de aceste locuri. Am mulţi prieteni români.
  Mă voi apropia de subiectul acestei scrisori vorbind de faptul că am fost colegă de facultate cu Robert, la Fashion Institute of Technology, unde am studiat împreună fotografia şi arta computerului (pentru Robert este a doua facultate, după absolvirea la Bucureşti a secţiei de operatorie a Facultăţii de film IATC. La ora actuală avem o firmă de film şi televiziune, unde integrăm tehnologia digitală cu filmul. Cu alte cuvinte, sîntem adevăraţi profesionişti ai acestui domeniu şi avem competenţa profesională de a şti, chiar şi dintr-o privire, dacă o secvenţă video este trucată sau nu.
  Vorbind acum în numele meu personal, vă asigur că sînt om serios. Este departe de mine subiectivitatea în politică sau vreun avantaj financiar înaintea conştiinţei profesionale. Cu alte cuvinte, vă asigur că materialul nu este trucat şi că este inutil a încerca să dovediţi contrariul.
  Scrisoarea mea ar putea să se încheie aici, dacă nu aş simţi nevoia de a face cîteva consideraţii personale.
  Domnule preşedinte,
  Sînt convinsă că palma pe care aţi aplicat-o unui copil nevinovat şi naiv este resimţită de mulţi, inclusiv de aliaţii dvs. Ea este resimţită adînc de numeroşi cetăţeni ai lumii care iubesc sau sînt apropiaţi României. Gestul dvs. ne pune într-o situaţie fără ieşire. Cu alte cuvinte ne crapă obrazul de ruşine. După transmiterea pe principalul post de Televiziune, NHK, a secvenţelor cu pricina şi preluării evenimentelor de către presă, telefonul sună neîntrerupt. Ştiu că toată lumea cere explicaţii. Din păcate, eu nu pot explica un lucru inexplicabil. Nu pot face decît să scot telefonul din priza şi să plîng.
  Un alt lucru care mă întristează sînt atacurile la adresa soţului meu, Robert. Vă asigur că acesta este ultimul om care are nevoie de apărare, pentru că ştie să o facă singur. Şi, totuşi, o fac şi eu. I se pune sub semnul întrebării patriotismul şi chiar mai mult. Pentru acei patrioţi ocazionali, am un răspuns pe măsură.
  Nu prea demult, Deva (numele de artist) a avut o expoziţie în jurul lumii, intitulată „De la Dali la Deva”. Ea a început la New York şi a mers pînă la Figueras, oraşul unde s-a născut Salvador Dali. Vă asigur că nu a existat vreo expoziţie a sa unde la intrare să nu arboreze drapelul României Deschidetu DEVA GALLERY
  şi veţi vedea o uriaşă lucrare care stilizează Tricolorul românesc. Îndrăznesc să întreb: cîţi artişti români au făcut un astfel de gest? Probabil nici unul.
  Domnule preşedinte,
  În fiecare an înainte de mandatul dvs., făceam o vizită în România, unde petreceam un lung concediu. Ne revedeam familia şi prietenii. Acum, din cauza dvs., viaţa mea la New York a devenit un adevărat coşmar. Studioul din New York a fost spart de două ori. Citiţi pe blog „Un Watergate românesc”: s-a încercat arestarea lui Robert în centrul metropolei americane. Sînt indivizi care stau cu schimbul în faţa studioului nostru şi, culmea, de două zile a început urmărirea mea la Tokyo. Sora mea a sunat, spunînd că persoane dubioase se interesează de mine la Osaka.
  Domnule preşedinte,
  Închei această scrisoare fără să vă cer nimic. Nici măcar deschiderea unei anchete prezidenţiale la adresa dvs.
  KIYOKO HORVATH

 30. ROBERT HORVATH SUA says:

  PS

  Presedinte Basescu
  Excelenta
  Vreau sa actualizez randurile scrise mai demult.
  L-am vizitat nu demult pe Robert la spitalul de urgenta.
  Fotografia depe blog este facuta de mine.
  Robert Horvath Deva Blog
  L-am gasit mai mult mort decat viu.
  Mi-a explicat ca a fost batut de agentii dumneavoastra,
  Aflat la pamant a fost lovit cu picioarele pana la pirderea constintei.
  Nu va cer nimic,
  Dar vreu sa va informez doar ca fac parte dintr-o veche familie japoneza,…..
  o familie de samurai ……..

 31. stops says:

  Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere …
  PIX-ului altor persoane.

 32. nebunul satului says:

  Dupa alegeri Basescu nu va patii nimic va garantez deoarece e omul iudeo-masonilor [ca si Tapu si Iliescu-kgb de altfel ] care au transformat fosta tara in colonia Romanistan .Colonie care nu mai detine nimic in proprietate si are o datorie de peste 100 de miliarde euro bani disparuti in meandrele cocretului [de fapt au fost imprumuturi fictive ,cum e si aurul romanesc care nu mai exista decat scriptic in depozitele BNR ] Prin aceasta datorie fiecare romanistan din colonie e dator cu 22 de mii de euro la FMI BM si altor creditori internationali cu perciuni . Si ce ii va soca pe multi romanistani lasi e ca acest masa verde va fi numit chiar prim- ministru de viitorul guvernator [presedinte pentru nevinovatii care mai cred ca inca suntem tara] .Adica masa verde Basescu va fi numit prim ministru chiar de perciunatul plagiator Naumovici Ponta care acum joaca rolul de politistul bun iar Basescu de politistul rau .Mari surprize vor si dupa alegerile controlate de STS prin softul de la BEC .Ce sa va mai urez decat sa traiti bine si sa va pregatiti de alte taxe si impozite salbatice ca si defrisarile de paduri din aceasta colonie praduita .

 33. nebunul satului says:

  Ce ai sarit ca ars cand am postat de stapanul tau Basescu ? [pe care zici tu ca il urasti] mai clona basista lui Hortvah.Asa va invata in Chiajna la scoala secu.?UPS iar te-am dsconspirat si iti taie 5% la solda.Ei lasa ca nu inteleg multi ..

 34. nebunul satului says:

  Baga repede bai clona lui Horvath inca vreo 30 de postari ca nu citeasca nimeni..Haaa haaaaa haaaaa haaaaaaaaaaa…… haaa haaaa haaaaaaa

 35. ROBERT HORVATH SUA says:

  @ nu citeste nimeni postarile mele ?
  Le citesti tu . Ajunge.

 36. ROBERT HORVATH SUA says:

  Compara BALEGA NETIROLEZA

  DAN VOICULESCU BLOG
  august 2nd, 2014 at 10:47 pm
  A-L VOI ASEZA PE BASESCU PE SCAUNUL ELECTRIC !

  RACHETELE ROMANESTI AU DOBORIT 20 DE HELICOPTERE SUA IN IRAK. UCIGAND 28 DE SOLDATI AMERICANI !

  Dupa publicarea articolului : Rachetele Basescu doboara un helicopter american
  in Afganistan multi cititori au cerut sa aduc dovezi. Tinand seama despre ultimul atac se gaseste sub anchete ,iata articole din presa si media internationala despre doborarea de helicoptere americane in irak.

  msnbc/17230775/
  At least seven U.S. helicopters have crashed or been forced down by hostile fire since Jan. 20, killing 28 troops and civilians.
  La începutul acestei luni, d ziarul Al Hayat a raportat că insurgenţii irakieni au primit “o nouă generaţie” de umăr-concediat, sol-aer Strela sau SA-7 rachete.
  Cei doi oficiali ai agentiei de informaţii guvernamentale, timp, a pentru AP că un grup sunnit irakian a cumpărat rachete SA-7s pe piata neagra cu bani le-a primit prin donatii private din Arabia Saudită. Oficialii, vorbind cu condiţia anonimatului din cauza sensibilităţii problema, a declarat ca rachetele au fost obţinute prin dealerii ROMANI de la Cairo si a intrat în Irak prin Siria.

  Cei doi oficiali au afirmat, de asemenea, unele tipuri mai avansate de rachete, cum ar fi SA-16 şi SA-18 ani, ar fi putut fi obţinute în afacere.
  VOI REVENI CU DOCUMENTE SI ARTICOLE PE ACEASTA TEMA.
  VOI RELATA DESPRE DECLARATIILE PENTAGONULUI SI DESBATERIILE DIN CONGRESUL AMERICAN.

  CRIMINALUL BASESCU TREBUE ASEZAT PE SCAUNUL ELECTRIC !
  URGENT !

 37. ROBERT HORVATH SUA says:

  @ Nebunul satului cu izmenile usor lasate.

  Eu sunt jurnalist si blogher care amesteca vorbele cu fapte.
  Tu cacat in ploaie….amesteci vorbele cu toaleta.

  Ma refer la cea rorunda din fundul curtii sau a gradinii.

 38. nebunul satului says:

  Plagiatorul perciunat Naumovici Ponta a fost prezent, duminica dupa-amiaza, la manifestarile comemorative prilejuite de implinirea a 165 de ani de la batalia din Pasul Nyerges, in care aproximativ 200 de secui au fost ucisi de trupele tariste si austriece, el venind impreuna cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si fiind intampinat de primarul comunei Cozmeni, Bodo David, si de presedintele Consiliului Judetean (CJ) Harghita, Borboly Csaba.
  La inceputul manifestarii, fanfara din comuna Cozmeni a intonat INTAI ???? imnul Ungariei, iar apoi a fost pusa o inregistrare cu imnul de stat al Romaniei.

  Naumovici Ponta a salutat audienta in limba romana, dar si in limba maghiara, spunand “buna ziua” si multumind pentru invitatia careia i-a dat curs, precizand ca stie ca va fi criticat.

  “Vreau sa ii multumesc presedintelui UDMR, domnul Hunor Kelemen, care mi-a facut invitatia de a fi azi alaturi de dumneavoastra.”” Inchei…. Mai mult nu pot sa scriu ca vomit

 39. nebunul satului says:

  Tu esti doar scuipatoare .Si din aia plina.Nu vezi ca te scuipa toti ?

 40. nebunul satului says:

  E clar esti omul varanului

 41. ROBERT HORVATH SUA says:

  COMENTARIU LA ANTENA 3
  Kiyoko Horvath · President(photographer/wedding planner) at Kiro Studio, New York
  AM TRIMIS TRIMIS FILMUL MEU AVEREA DIAVOLULU
  AMBASADEI SUA BUCURESTI.
  EL DESCRIE CEL MAI MARE FURT DIN ISTORIE SI
  “SINUCIDEREA ” LUI MARIN CEAUSESCU.
  STARUL PRINCIPAL
  DAN VOICULESCU

  Urmăriţi pe Antena3.ro desfăşurarea procesului în dosarul “Telepatia”. Dan Voiculescu: Fiecare zi e importantă în viaţa mea, nu cred că asta e deosebită
  DE M.T. • 04 AUG 2014 • 12:39
  In curand pe Vimeo
  URMARITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

 42. nebunul satului says:

  R H e doar clona din serviciile romanesti supuse acum Mosad .Nu-ti bate capul cu gulgutele lui.

 43. nebunul satului says:

  taci acum?

 44. nebunul satului says:

  Ma tu esti Voiculescu …

 45. vic says:

  Lasa vrajeala clona tu esti pus sa scrii aici de Varan

 46. Militez pentru liberatea presei si pentru o concurenta cinstita intre firme. Statul nu mai este nimic, privatii si oamenii cu bani conduc. In toata lumea, unde sunt bani multi, se aciuiesc si structuri de informatii secrete. Te studiez cu creionul rosu Domnule Horvath Robert, da nu prea am ce nota. Numai niste decupaje din presa, valoare informativa zero.