Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Italia noua ţintă a Wikileaks

Site-ul Wikileaks a anunţat că va dezvălui secrete despre diplomaţia italiană şi tratativele militare ale italienilor în Afganistan.

Secretele pe care site-ul Wikileaks afirmă că le va dezvălui care privesc Italia sunt cuprinse în 2,7 milioane de mesaje electronice cu informaţii despre activitatea soldaţilor şi a serviciilor secrete italiene în Afganistan, negocierile între guvernul lui Romano Prodi şi talibani pentru eliberarea lui Daniele Mastrogiacomo, răpit în 2007, sau contactele între guvernul lui Silvio Berlusconi şi cabinetul lui Vladimir Putin în timpul acţiunii militare ruse în Georgia, în 2008.

Informaţiile Wikileaks ar putea contribui decisiv la grăbirea demisiei guvernului Berlusconi puternic contestat în interior.

sursa: AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.