Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Joe Biden face gafe politice?

The Fox News în ediţia sa electronică, a făcut public faptul că, în cadrul unui dineu de la Gridiron Club, Vicepreşedintele Joe Biden a dezvăluit existenţa unui adăpost subteran secret, sub vechiul Observator Naval.

Buncărul secret este locul în care fostul vicepreşedinte Dick Cheney s-a adăpostit după atacurile de la 11 septembrie 2001.

Potrivit unei jurnaliste de la revista Newsweek, Biden a făcut această dezvăluire în timp ce îl înlocuia pe preşedintele Obama la acest dineu.

Biden a menţionat că “un tănâr ofiţer din cadrul marinei i-a făcut un tur al reşedinţei şi i-a arătat adăpostul care se află după o uşă de oţel masivă şi securizată cu un dispozitiv special, urmată de un culoar îngust pe care se află echipamente de comunicaţii”.

Fox News conchide că “această dezvăluire este una dintr-o lungă serie de gafe politice ale vicepreşedintelui american”.

Sursa: The Fox News

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.