Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Karzai condamnă pierderile civile recente provocate de operaţiunile NATO

Preşedintele afgan, Hamid Karzai, a afirmat că forţele NATO din Afganistan au ucis “circa 50 de civili” în cursul unei operaţiuni care se desfăşoară în estul ţării, în provincia Kunar.

“Circa 50 de civili au fost ucişi în cursul operaţiunilor desfăşurate de forţele internaţionale în districtul Ghaziabad din provincia Kunar”, a afirmat Karzai duminică.

Acesta a mai spus că a primit informaţii în acest sens din partea agenţiei afgane de informaţii şi de la oficiali locali.

Hamid Karzai a condamnat ferm pierderile civile provocate de operaţiunile militare şi atacurile aeriene ale forţelor internaţionale în provincia Kunar şi a trimis la faţa locului o delegaţie guvernamentală, pentru a stabili circumstanţele în care s-au produs incidentele.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.