Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

La colegiile militare din ţară se face carte serioasă

elevi ai colegiului militar Alba-Iulia. foto informatiazilei

elevi ai colegiului militar Alba-Iulia. foto informatiazilei

Faptul că la colegiile militare din  ţară se face carte serioasă, a fost confirmat, încă odată, de rezultatele foarte bune obţinute de elevi  la simularea examenului de bacalaureat.

Acest lucru a reieşit din centralizarea făcută la nivelul Ministerului Apărării Naţionale.

“Astfel, la Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul”, din Alba Iulia, toţi elevii care au susţinut probele de examen au luat note de trecere, la Colegiul Militar Liceal “Dimitrie Cantemir”, din Breaza, 88%, iar la Colegiul Militar Liceal “Ştefan cel Mare”, din Câmpulung Moldovenesc, 85% dintre elevi au luat note de trecere”, potrivit unui comunicat al MApN.

Rezultate deosebite au obţinut, de asemenea, şi elevii claselor a XI-a de la instituţiile de învăţământ menţionate.

Anul trecut, toţi cei 342 de absolvenţi ai colegiilor militare liceale de la Alba Iulia, Breaza şi Câmpulung Moldovenesc au promovat examenul de bacalaureat, fapt ce evidenţiază calitatea învăţământului militar preuniversitar.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “La colegiile militare din ţară se face carte serioasă”

  1. anonim says:

    Prin urmare, doar în situaţia completării în prealabil de către legiuitor a art.29 din Legea nr.263/2010, în sensul precizat anterior, pot beneficia de încadrare în condiţii de muncă şi cadrele militare trecute în rezervă înainte de 01.01.2011.

    Oare cine il opreste pe legiuitor sa completeze art.29? E chiar asa greu? Chiar trebuie sa actionezi in JUSTITIE pentru un lucru clar ca lumina zilei?

  2. radu says:

    Si ce folos ??? Mai de demult era o sfaraiala ,dar acum ??? In traducere libera “viitorul le atarna in fata “.