Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

La mulţi ani, Armată a României!

Militari români luptând pentru eliberarea Transilvaniei - 1944

Azi, 25 octombrie, militarii români sărbătoresc Ziua Armatei României.

Înaintea de a fi o sărbătoare a militarilor, trebuie spus că Ziua Armatei României e o sărbătoare a Naţiunii române adunate în jurul instituţiilor sale fundamentale. Armata reprezintă poate cel mai bine chintesenţa nevoii de devenire a Naţiunii.

La mulţi ani, Armată a României!

La mulţi ani, militari români! Dumnezeu să călăuzească paşii militarilor care apără interesele României, pe apă, în văzduh sau pe pământul frământat de războaie!

La mulţi ani şi vouă, foşti militari ai Armatei României!

La mulţi ani şi ţie, Naţiune română!

Drum bun bravi români

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “La mulţi ani, Armată a României!”

 1. LICA says:

  26.500 de fosti militari de cariera , ramin in continuare UMILITI SI PROFANATI cu legea pensiilor militare de stat anulata, basca si cu pensiile taiate , datorate supozitiei ca ar avea “PENSII NESIMTITE”.

 2. Socrate says:

  Era timpul anuntarii unei reparatii , a eliminarii faradelegilor produse de niste isterici in ale politicii, aducerea in drepturile cuvenite a tuturor acelor pensionari militari loviti de neghiobia guvernului condus de catastrofalul premier Boc. Daca acest piticantrop politic ar fi simulat efectele legii elaborate sub imperiul unei uri maladive , poate alta ar fi fost soarta noastra si a Armatei Romane , azi , cand se zice ca se celebreaza ziua ei. Sa va bucurati de fericire , asa cum o aveti fiecare !

 3. Marlon Juvet says:

  Dragă redacţie, despre coincidenţa neîntâmplătoare cu ziua de naştere a Regelui, nimic?

 4. gigimarga says:

  Trăiască REGELE şi ARMATA ROMÂNĂ! Trăiască şi înflorească justiţia română idependentă cu naşul în suflet!

 5. mos martin says:

  Recunosc ca sunt un simpatizant al Regelui Mihai si cred ca daca ar fi apucat sa domneasca in fapt( nu prin intermediari) ar fi fost un rege bun. Cu toate acestea, gestul necugetat de la 23 august 1944 cand a anuntat la radio un armistitiu inexistent dupa care s-a retras in Oltenia lasand Armata de izbeliste este unul nepotrivit pentru un monarh. Ce a urmat , se cam stie. Unii zic ca s-a redus rezbelul cu 6 luni,…..dar ce folos pentru romani? Am fost inclusi in tabara invinsilor fara drept de apel si pusi la plata unor gigantice datorii de razboi….