Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

La multi ani! Armata României

25 octombrie, ziua Armatei Romaniei.De Ziua Armatei României, întreaga echipă InfoMondo Militar doreşte tuturor militarilor – fie că sunt activi, fie că sunt în retragere si rezervă, indiferent cărei categorii de forţe îi aparţin sau i-au aparţinut, celor care au servit PATRIA sau care SERVESC încă PATRIA, oriunde s-ar afla, un călduros LA MULŢI ANI!
Să fiţi sănătoşi, bravi, să vă păstraţi verticalitatea de care aţi dat dovadă întotdeauna!

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “La multi ani! Armata României”

 1. manasia says:

  Cu ocazia ZILEI ARMATEI ROMANE, membrii CLUBULUI PARASUTISTILOR MILITARI CARACALENI adreseaza tuturor ,,cetatenilor romani in uniforma,,un apel la un pios omagiu şi veşnică recunoştinţă pentru modul în care inaintasii nostri şi-au făcut datoria faţă de patrie.
  Celor inca aflati in slujba tarii sub drapel le dorim sa fie la înălţimea aşteptărilor şi încrederii poporului.
  Dumneavoastra, celorlalti camarazi de arme si fapte, va dorim sa aveti destul si …coeziune !
  La multi ani !
  cu deosebita consideratie, membrii Clubului Parasutistilor Militari Caracaleni.

 2. Gabi says:

  http://www.exploziv news.ro/anchetele exploziv news/518-jaf-de-proportii-la-ministerul-apararii-nationale-avioane-militare-vandute-la-rusi-si-bulgari-ca-fiind-qcivileq-.html

 3. gheo says:

  “LA MULTI ANI” si … “vremea si vremurile” sa aduca pentru ei, “vreme si vremuri mai bune !!!”.