Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

La Mulţi Ani! de Sfântul Gheorghe

23 aprilie est o zi cu dublă semnificaţie: Ziua Forţelor Terestre şi Sfântul Gheorghe,Purtătorul de Biruinţă. În fapt,Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este patronul spiritual al Forţelor Terestre.
Cu această ocazie, “în garnizoanele din ţară se desfăşoară ceremonii de depuneri de coroane de flori la monumentele închinate eroilor, activităţi de evocare a tradiţiilor de luptă ale unităţilor din Forţele Terestre, precum şi expoziţii de prezentare a tehnicii şi echipamentelor militare”, se aratî într-un comunicat de presă al MApN.

Redacţia Infomondo Militar urează tuturor celor ce poartă numele acestui sfânt  multă sănătate, fericire şi împliniri alături de cei dragi! LA Mulţi ANi!

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “La Mulţi Ani! de Sfântul Gheorghe”

 1. REDACȚIEI & tuturor COLEGILOR care și-au amintit de … PATRON !!
  MULȚUMESC pentru urări !
  BALAURUL pentru mine este SNOBISMUL (chiar ieri un coleg pensionat în trupele de uscat a declarat că se simte mai cult !! cu ocazia deschiderii BIBLIOTECII NAȚIONALE – dumnealui având locuința la aproximativ 300 de metri …)
  ARMAMENTUL MEU rămâne caricatura și poanta epigramei …
  AGAIN … AND AGAIN THANKS !
  sTOPs MMXII