Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

“La mulţi ani!” Forţelor Terestre Române

În fiecare an, pe 23 aprilie, militarii Armatei României sărbătoresc Forţele Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă.
Cu acest prilej, “în toate garnizoanele din ţară se desfăşoară un program de activităţi de omagiere a jertfelor înaintaşilor, de evocare a tradiţiilor de luptă ale unităţilor şi de prezentare a etapei actuale parcurse de Forţele Terestre”.

La aceste activităţi au fost invitaţi să participe tinerii care vor să îmbrăţişeze cariera militară, cetăţeni, personalităţi ale vieţii politice şi militare, cadre militare în rezervă şi în retragere, veterani de război.

“La mulţi ani” tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Forţelor Terestre române, precum şi celor care poartă numele de “Gheorghe, George, Georgeta, Georgiana”!

Sursa: comunicat MapN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to ““La mulţi ani!” Forţelor Terestre Române”

 1. DE CE BAL says:

  Activitati de omagiere…limbaj tipic de lemn!
  Mai lipsea Tovarasu’…
  Propaganda de sorginte socialista, tolerata de PDL-istul Stanisoara.
  Nici un cuvant despre baietii aflati in teatrele de operatii. Impecabil!

 2. Ando says:

  Normal, trebuie sa aratam ce ne convine dle DE CE BAL. Silul se va schimba atunci cand si conducatorii vor fi cei instruiti dupa 89 asa cum s-a acreditat si pus in aplicare ideea cu functiile mai mici. Trist este faptul ca aceasta tranzitie cu sefi si subordonati care gandesc diferit, asigura conditii de perpetuare a situatiei actuale.