Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

La rectificarea de buget Armata va primi o “sumă semnificativă”

La următoarea rectificare de buget Armata va primi o “sumă semnificativă”, potrivit celor declarate de ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa.
“Această rectificare este menită să permită continuarea programului de modernizare şi înzestrare a Armatei”, a mai spus Duşa.

El a adăugat că “Ministerul Apărării Naţionale are nevoie de un buget mare, astfel încât până în 2016, Armata să primească 2% din PIB, bani ce vor fi folosiţi pentru continuarea programelor de modernizare a tehnicii de luptă a tuturor armelor”.

Acest program de modernizare şi înzestare se realizează pentru menţinerea operativă a Armatei – o cerinţă a NATO către toate statele membre NATO şi UE.

Sursa: www.paginapolitică

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “La rectificarea de buget Armata va primi o “sumă semnificativă””

  1. Trifon Gruju says:

    Adica, ne modernizam cumparand avioane vechi! Halal sa ne fie !

  2. gabi says:

    Si ce vrei sa faca amerlocii cu ruginele astea?Le dau pe bani buni in coloniile lor