Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Lansarea concursului online privind realizarea unui design de diplomă “Furnizor al Militarilor Români”

Pe data de 20 august se lansează concursul online privind realizarea unui design de diplomă pentru titlul de „Furnizor al Militarilor Români”.
Programul iniţiat de Ministerul Apărării Naţionale vizează identificarea furnizorilor de servicii şi produse pentru militari, furnizori care să respecte un set de principii de comun agreate cu conducerea Ministerului Apărării Naţionale.
În cele ce urmează este prezentat Regulamentul concursului privind realizarea unui design de diplomă.
REGULAMENT CONCURS

1. Iniţiatorul concursului
Ministerul Apărării Naţionale, prin Comisia de implementare a programului „Furnizorii Militarilor Români”.

2. Cerinţa concursului
Propuneţi un design de diplomă pentru titlul de „Furnizor al Militarilor Români”. Programul iniţiat de ministrul apărării naţionale pentru identificarea furnizorilor de servicii şi produse pentru militari, furnizori care să respecte un set de principii de comun agreate cu conducerea Ministerului Apărării Naţionale.

3. Perioada în care se desfăşoară concursul
20 august – 30 septembrie 2012, în două etape, după cum urmează:
a) 20 august – 20 septembrie – militarii trimit propunerile grafice de design
b) 20 – 30 septembrie – jurizarea online pentru alegerea celui mai bun design

4. Unde se desfăşoară concursul şi cum puteţi participa

Propunerile vor fi înaintate de orice militar, personal civil contractual sau funcţionar public încadraţi în unităţile militare din subordinea Ministerului Apărării Naţionale, pe adresa e-mail: comisie.FMR@mapn.ro, cradu@mapn.ro, adumitru@mapn.ro.

5. Specificaţii tehnice
Propunerile de diplome vor fi trimise în următorul format: JPG, CDR, PDF. Fişierele vor avea dimensiunea maximă 5 MB, iar formatul acceptat este A4.
Propunerile trebuie să fie sugestive din punct de vedere vizual, referinţele grafice (heraldice, background etc.) respectând elementele de identitate vizuală ale Ministerului Apărării Naţionale.

6. Premii
Obţinute prin sponsorizări din partea unei firme de renume în domeniul electrocasnic

7. Jurizarea şi alegerea câştigătorului
Vor fi alese cele mai bune 3 propuneri de design de diplomă ţinând cont de următoarele 3 criterii: relevanţă, originalitate, creativitate. Vor fi anunţate în a doua  jumătate a lunii septembrie 2012. Apoi, cele trei propuneri vor intra, în perioada 20 – 30 septembrie a.c., în faza de jurizare online – sondaj prin care va fi votat designul câştigător. Acesta va fi anunţat pe site-ul Ministerul Apărării Naţionale, la începutul lunii octombrie 2012.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.