Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Lecţia germană privind dotarea trupelor din Afganistan

Obstacolele de ordin birocratic generează probleme pentru dotarea eficientă a trupelor germane din Afganistan.

Aceasta este concluzia la care a ajuns însărcinatul Parlamentului german pentru chestiuni de apărare, Hellmut Koenighaus.  

Astfel, vehicole sanitare şi de deminare de care este urgentă nevoie nu pot fi achiziţionate fiindcă nu corespund normelor germane de omologare în trafic, a declarat politicianul liberal ziarului Saechsische Zeitung.

Pe lângă echipamente militare importante, trupele duc lipsă şi de mobilier, de paturi de campanie, muniţie de manevră şi război.

Soldaţii se simt abandonaţi de clasa politică de la Berlin, mai adaugă responsabilul. Aceast lucru pare cunoscut de prin alte părţi …

Reamintim că este vorba despre … germani

sursa: Deutsche Welle

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Lecţia germană privind dotarea trupelor din Afganistan”

  1. vios says:

    Incredibil! Deja m-a simt mandru ca nu suntem…singuri in NATO. Avem noi depozite pline, le putem da paturi si alte alea…dar cu conditia sa se declare sinistrati. Ce vehicole de deminare, cand vergeaua-i sfanta. Apropo, colegi nemti, avem si de astea…Cartuse nu v-a putem da, fiindca-i criza. Asa, ce satisfactie, sa vedeti si voi cum e sa te simti…abandonat, prea ne credea-ti inapoiati. La noi deja -abandonul-este de multi ani o stare de fapt. Si v-a mai fi inca multi ani. Puschea pe limba!