Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Legea privind disponibilizarea politistilor nu a fost adoptata

Intrucat nu a întrunit suficiente voturi pentru a fi adoptată, legea care prevedea efectuarea de disponibilizări la Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) nu a putut fi adoptata.

Fiind o lege organică, pentru adoptare erau necesare voturile majorităţii deputaţilor, adică 167, însă acest proiect a întrunit doar 150 de voturi favorabile, 132 împotrivă şi opt abţineri.

În aceste condiţii, legea va fi rediscutată în sesiunea parlamentară următoare.

Înainte de acordarea votului, reprezentanţii Opoziţiei au intervenit pentru a-şi arăta dezacordul cu privire la acest proiect de lege, cerându-le deputaţilor să voteze împotrivă.

La dezbaterile din Camera Deputaţilor au participat şi câţiva sindicalişti din MAI, care au afişat mesaje precum “Parlamentari, nu disponibilizaţi siguranţa cetăţenilor!”.

Proiectul avea raport de adoptare din partea Comisiei de apărare.

sursa: AGERPRES

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Legea privind disponibilizarea politistilor nu a fost adoptata”

 1. FELICITARI PARLAMENTARILOR ROMANI CARE AU VOTAT IMPOTRIVA LEGII DE DISPONIBILIZARE A POLITISTILOR.

 2. parablue says:

  Bravo si sindicalistilor !
  Oare cand militarii activi vor intelege ca fara sindicat lururile o pt lua razna ?

 3. tupak amaru says:

  sindicalistii nu au nici un merit in toata problema aceasta . sunt penibili si corupti . de aceea nici nu sunt capabili sa mobilizeze oamenii .
  in marea lor majoritate sunt “plantati ” acolo de sefi . putini sunt alesi de colegi .