Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Lockheed Martin victima unui atac informatic

Unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie militară pentru Departamentul american al Apărării, Lockheed Martin, a fost victima unui atac cibernetic asupra sistemelor IT.

Compania Lockheed Martin a reuşit să oprească atacurile înaintea unor pagube majore, însă încă mai lucrează la restabilirea accesului angajaţilor la reţele de date.

Furnizorul a spus că datele personale ale nici unui angajat sau client, precum nici programele nu au fost compromise, în atacul din 21 mai. Compania lucrează non-stop ca să pună sistemul la punct, a declarat o purtătoare de cuvânt a companiei.

Lockheed Martin este cea mai mare companie aerospaţială şi furnizorul principal al Pentagonului. Compania colaborează cu Departamentul de Apărare al Statelor Unite ca să-l descopere pe hacker.

Lockheed Martin produce avioanele de luptă F-16, F-22 şi F-35, precum şi nave de luptă folosite de americani şi alţi benficiari internaţionali.

sursa: itp.net

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.