Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Locuinţe pentru militari

Planurile Urbanistice Zonale a două cartiere rezidenţiale pe care Armata intenţionează să le dezvolte în cartierele Mărăşti şi Gheorgheni din Cluj-Napoca,  au fost rediscutate şi au primit joi 02 iulie a.c., ultimele avize de la Comisia tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism a prim[riei Cluj-Napoca.

Urmează emiterea unei Hotărâri a Consiliului Local în acest sens.

Avizul a fost dat după ce arhitectul Flavius Muntean a revenit ieri, la şedinţa de urbanism, cu completările solicitate în urmă cu o săptămână de specialişti.

Ansamblul din Mărăşti prevede construirea a 6 blocuri, 4 dintre ele P+5 şi 2 P+6, iar ansamblul din Gheorgheni prevede construirea a 219 case, în prima fază 128.

sursa: Monitorul de Cluj, Ziua de Cluj, Divizia 4 “Gemina”

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Locuinţe pentru militari”

 1. OBAMA says:

  De ani buni, cei de la Armata doar “intentioneaza” sa ridice case “si” pentru militari.

 2. VERGILIU says:

  ei, nu fiti rau. avem cartierul Straulesti

 3. OBAMA says:

  Cartier ocupat de cei cu grade si salarii mari.

 4. Schwartzkopff says:

  Cum, nu sunt doar tineri militari acolo?!?

 5. DE CE BAL says:

  Sunt …tineri pensionari :)

 6. Schwartzkopff says:

  Problema locuintelor pentru armata a fost de la inceput o alta ocazie pentru cei “cu noroc in viata” sa beneficieze de un chilipir prin autorizarea vanzarii acestora la preturi mult sub cele ale pietei libere.
  O intentie reala de rezolvare a acestei probleme nu a existat niciodata.
  Prin ’97 sau ’98 o OUG care a fast valabila doar catava luni autoriza cumpararea de locuinte de serviciu. Toti cei care au avut noroc atunci au azi 2 apartamente nu unul prin mecanismul descris cu 4 randuri mai sus.
  In 2005 o alta lege pe acest subiect loveste din nou pe norocosi.
  OK, am rezolvat problema norocosilor. Dar ce facem cu ceilalti??
  Vedeti de ce nu suntem noi armata un corp de elita a societatii? pentru ca unii sunt norocosi iar altii nu. Iar dintre cei norocosi sunt si cei care azi ne conduc si nu au curajul sa ne reprezinte in fata atacurilor. De ce nu au curaj? una din cauze este faptul ca sunt norocosi.

 7. parablue says:

  pentru Schwartzkopff
  Simplua si adevarata explicatia ! Bravos !