Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

M.Ap.N.= Ministerul Apucãturilor Necurate?

Aşa se pare! Pe vremea când se numea “M.Ap.”, era Ministerul Aflãtorilor p-acolo http://www.altfel.info/arhiva/observator/m_ap.shtml ).

Acuma s-a schimbat! Stiu cã voi atrage din nou mânia celor ce iubesc Armata, dar îi asigur cã şi eu o iubesc. Nu eu sunt cel care face Armata de doi bani, ci cei care fie îşi bat joc de ceea ce ar trebui sã facã, fie sunt incompetenţi, sau chiar impotenţi intelectual. Faptele lor sunt cele care denigreazã Armata, iarã nu vorbele prin care eu îi dau în vileag.

continuarea pe www.altfel.info

 

 

Scris de Altfel
Joi, 6 Octombrie 2011

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “M.Ap.N.= Ministerul Apucãturilor Necurate?”

 1. micutzul says:

  @ Altfel
  Situatia dv. este identica cu a mea. Am trrimis in februarie 2011 , cu confirmare de primire , o contestatie cu privire la vecea pensie si o atentionare cu privire la noul domiciliu. Am primit confiurmarea de primire si atat. Nimic altceva. Sunt pasibili de pedepse , inclusiv penale, dar nu ii intereseaza. Nu ca ar fi incapabili, dar sunt nepasatori , inconstienti, plini de bani si plini de ei. Ibn plus sunt convins ca unii dintre ei ar fi indicat sa faca ceva controale psihiatrice. Despre incompetenta nu vorbesc fiindca nu vreau sa trag spuza pe turtitele noastre, Dar spun atat… |Saraca tara….

 2. Altfel says:

  Micutzule,
  Eu cred ca toate prostiile sunt comise deliberat. Nu gasesc o alta explicatie care sa stea in picioare. La cate reclamatii s-au facut, cineva care conduce acolo, daca ar fi vrut sa mearga treburile bine ar fi intervenit. Nimeni n-a facut nimic! De unde trag concluzia ca cei care ar fi putut sa puna piciorul in prag, de fapt asa vor sa mearga lucrurile. De aia am si spus ca, eu cred, ca toate aceste incurcaturi, chiar ilegalitati, se petrec cu aprobarea, daca nu cumva chiar cu ordinul, sefilor cei mari.

 3. JVEK G. says:

  Sunteti cantitati neglijabile si nu va baga in seama ! mie mi-au raspuns intodeauna in timpul regulam.30zile

 4. plotonierul says:

  @ Cezar
  Cucule cu pana sura
  Fii magar dar cu masura.

 5. Marlon Juvet says:

  @Jveg K: târlane, ţie ţi-au răspuns în treij’ de zile pentru că la voi la mânăstirea Secu or fi lucrurile mai bine puse la punct, şi, în plus, altfel discuţi cu ăia care încă au juma de normă….

 6. tupak amaru says:

  in tara condusa de sefii tai , oamenii sunt cantitati neglijabile ?
  esti un om foarte “inteligent” , daca asa gandesti .

  tupak amaru

 7. JVEK G. says:

  ..@All cand dispare simtul umorului..totul ii pierdut!!

 8. patriot says:

  Cred totusi ca exista doar solutia justitiei, oricat de politizata sau corupta este. Dar trebuie mers pana la capat. (daca ai bani)
  Atitudinea celor de la MApN nu e de mirare. Asa au invatat de pe vremea armatei populare, (Cdt.Suprem Ceausescu-cismarul), cand chiar comandantii de unitati si altii mai mici sau mai mari, nu tineau cont nici de legi nici de regulamente ci doar de vointa lor. Asa face acum noul Cdt.Suprem Basescu-badaranul,borfasul.

 9. Corbu says:

  Tie ti-au raspuns la timp pentru ca le aduceai laude …

 10. JVEK G. says:

  pai ce ai fii vrut Croncanitorule sa-i bag in masa si sa astept raspunsul in termen legal?

 11. RUMANU says:

  @Altfel
  Puteti fi sigur ca nici un cadru militar din MApN nu are absolut nimic cu documentele trimise de dumneavoastra. Titlu dat articolului ar fi putut fi altul. Chiar si cei din DFG sunt militari care TREBUIE sa execute ordinele sefilor, ALTFEL…zboara. Va dau dreptate cand afirmati ”eu cred, ca toate aceste incurcaturi, chiar ilegalitati, se petrec cu aprobarea, daca nu cumva chiar cu ordinul, sefilor cei mari.” MARE DREPTATE AVETI!