Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

MAI are un nou ministru: Traian Igaş

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, şeful statului a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Vasile Blaga, ministrul Administraţiei şi Internelor şi se constată vacanţa funcţiei.

De asemenea, preşedinteleTraian Băsescu a semnat decretul pentru numirea lui Constantin-Traian Igaş în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, informează Preşedinţia.

Ceremonia depunerii jurământului de către noul ministru al Administraţiei şi Internelor va avea loc luni, la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

Liderul grupului PDL din Senat, Constantin Traian Igaş, a fost propus preşedintelui Traian Băsescu de către premierul Emil Boc pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, în urma demisiei lui Vasile Blaga.

Din 2008, Traian Igaş este liderul grupului PDL din Senat, fiind preşedintele Comisiei pentru Regulament. De asemenea, el este, din 2007, vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al PDL Arad. Traian Igaş, parlamentar de Arad, susţinut în alegeri de primarul Gheorghe Falcă, finul preşedintelui Traian Băsescu.

În perioada 2004 – 2008 a fost deputat, vicepreşedinte al Comisiei pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic.

În perioada 2000-2004 a fost consilier local în oraşul arădean Pecica, iar în 2004 a fost consilier în Consiliul Judeţean Arad.

Igaş are un master în “Management şi finanţare în administraţia publică” şi este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare.

sursa: Administratia Prezidenţială; MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “MAI are un nou ministru: Traian Igaş”

 1. indisciplinatu says:

  Cine e domne si “muci in par” asta???
  n-au astia niciun Dzeu!!!!
  Clipa debarcarii “portocaliilor” in frunte cu basescu se apropie cu pasi repezi!!!

 2. Pedelicius says:

  Finu’ lu’ Finu’…

 3. Covăsneanul says:

  S-au pricopsit! Moloz, beton, întuneric!

 4. micutzul says:

  DE LA NASUL MARE PENTRU FINUL….SA TRAIASCAAAA

  BA DAR PROSTI MAI SUNTEM…..

 5. indisciplinatu says:

  Si asta, alt “muci in par”!!!
  E ceva de genul…”sa vii maine la mine cu tac-tu, tuns”!!!

 6. Patriot says:

  Repetentul!!!!!!!!!!!!!

 7. micutzul says:

  Reiau
  DE LA NASUL MARE PENTRU FINUL….SA TRAIASCAAAA

  BA DAR PROSTI MAI SUNTEM…..
  Pai baiatul cela cat e de slab, il mananca vulpoii din minister cu tot cu mercedes si vila….El saracutul o sa incerce sa faca ce/i spune nasul lui finul lui. dar pana sa puna mana pe receptor o sa uite…
  Redactia cred ca ar trebui sa deschideti o casa de pariuri….Eu zic ca nu prinde 25 Octombrie sa puna si el de/o coroana…Aferim maria ta ca fanariotii sunt calare pre noi….Tara romaneasca, sarmana tarisoara cu ce esti vinovata tu…?

 8. Pedelicius says:

  Asa, de curiozitate: cand a facut Finu’ ;u’ finu’ asta, facultatea de drept? Prietenii stiu de ce…

 9. Valentin says:

  Basescu trebuie sa intocmeasca o lista cu viitorii ministri de la MI,fiindca se anunta o toamna bogata in actiuni de protest,iar lozincile si urarile nu-l vor gadila prea placut la urechi…
  Vom vedea strategia noului ministru,concretizata in amploarea actiunii din 7 octombrie.

 10. pecica says:

  Daca la armata este un fost ospatar pai sa fie si la MAItot de aceasi profesie!
  In dec89 asta facea dl ministru la Pecica!!!

 11. Jaguarul says:

  Pentru Pecica
  Te rog sa nu amesteci lucrurile ! Dl. ministru Igas a fost electrician. Si DJ. Asa ca nu sufera comparatie cu ospatarul.