Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Mai mulţi poliţişti din cadrul I.P.J. Timiş – cercetaţi

Mai mulţi poliţişti din cadrul I.P.J. Timiş sunt cercetaţi, ca urmare a unei evaluări a Corpului de Control al ministrului Administraţiei şi Internelor (MAI) Mircea Duşa.
Cercetarea vizează activitatea de combatere a faptelor de corupţie, precum şi prestaţia managerială a conducerii Inspectoratului.

“În perioada 04.09 – 15.09 2012, o comisie formată din ofiţeri ai Corpului de Control al ministrului a evaluat modul de implementare a concepţiei privind activitatea de prevenire a faptelor de corupţie în cadrul structurilor M.A.I. şi rezultatele obţinute”, se arată într-un comunicat MAI.

De asemenea, controlul a vizat prestaţia managerială a comenzii Inspectoratului şi stadiul executării sarcinilor prevăzute în strategiile MAI.

În urma controlului efectuat, au fost dispuse măsuri de cercetare prealabilă pentru 15 ofiţeri cu funcţii de conducere, precum şi atenţionarea a 20 de ofiţeri şi 6 agenţi de poliţie.

Sursa: comunicat de presă al MAI

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.