Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Mandat prelungit pentru Secretarul general al NATO

Anders Fogh Rasmussen. foto natointCele 28 de state membre ale Alianţei Nord-Atlantice au căzut de acord să prelungească mandatul actualului Secretar general Anders Fogh Rasmussen cu un an,adică până la 31 iulie 2014.
Decizia de prelungire a fost adoptată la Consiliul Atlanticului de Nord, reuniunea ambasadorilor statelor membre ale Alianţei.

Rasmussen îşi va încheia mandatul cu câteva luni înainte de sfârşitul operaţiunilor de luptă ale NATO în Afganistan, prevăzut pentru finele lui 2014.

“Aliaţii vor continua să îl susţină pe dl Rasmussen în munca sa devotată pentru a duce la bun sfârşit misiunile şi obiectivele NATO”, se precizează în comunicat.

Sursa: comunicat al NATO

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Mandat prelungit pentru Secretarul general al NATO”

  1. indisciplinatu says:

    Se poarta si la case mai mari,..deci, Kovesi la DNA si morar la PICCJ..vai steaua noastra!!!