Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei

Duminică, 15 august 2010, începând cu ora 10.00, se vor desfăşura manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române, la 150 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române moderne, prin prezentarea Exerciţiului Naval FNR 2010.

În cadrul activităţilor organizate de Ministerul Apărării Naţionale, ce vor avea loc pe faleza Cazinoului, în faţa Comandamentului Flotei, începând cu ora 10.00, vor fi ridicate pavilionul şi marele pavoaz la bordul navelor, se vor depune ancore de flori în mare şi se vor desfăşura exerciţii demonstrative pe mare şi pe uscat.

Publicul va putea viziona acest exerciţiu de pe faleza Cazinoului din Constanţa, din faţa Comandamentului Flotei.

Tot duminică, între orele 15.00 şi 17.00, în Portul Tomis vor avea loc jocuri marinăreşti, iar Muzica Militară a Forţelor Navale va susţine reprezentaţii pe traseul Parcul Teatrului Naţional – Piaţa Ovidiu. Ziua de 15 august se va încheia cu Retragerea cu torţe pe itinerariul Comandamentul Flotei – Piaţa Ovidiu – Prefectura Constanţa, începând cu ora 22.00.

Sâmbătă, 14 august 2010, prefectul judeţului a depus o coroană de flori la monumentul Marinarului Necunoscut, ca omagiu adus eroilor marinari căzuţi la datorie de-a lungul timpului.

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.