Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Manifestări prilejuite Zilei de 9 Mai

Ministerul Apărării Naţionale organizează miercuri, 9 mai, “activităţi evocatoare cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Europei şi a Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial”.
În Bucureşti, în municipiile reşedinţă de judeţ şi în localităţile unde sunt dislocate unităţi şi mari unităţi militare vor avea loc ceremonii de depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor, cu participarea cadrelor militare în activitate, în rezervă şi în retragere, a veteranilor de război şi a reprezentanţilor autorităţilor publice locale, potrivit unui comunicat MAPN.

Sursa: comunicat MAPN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Manifestări prilejuite Zilei de 9 Mai”

  1. al-adin says:

    Pagini memorabile din istoria Romaniei fara ecou in media de orice orientare. Cati mai stiu semnificatiiile zilei acesteia? Nu stiu ce se mai face prin scoli dar media a ramas la asa numitele vedete de carton, analisti de serviciu, evenimente de doi bani, alergatura dupa imagini inutile si grosiere, cu reporteri agramati, nepregatiti, care turuie fara punct si virgula, divagand cu gratie pe ogorul prostiei.
    Uitarea istoriei pleaca de la virfurile conducerii Romaniei oricare ar fi aceasta!