Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Marţi, 30 iunie se va desfăşura Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării

Marţi, 30 iunie a.c., începând cu ora 14.00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de preşedintele României, Traian Băsescu.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului sunt incluse:

• Forţele şi mijloacele Armatei României ce pot fi puse la dispoziţie, în anul 2010, pentru a participa la misiuni în afara teritoriului statului român.

• Participarea României la Corpul European al NATO cu desfăşurare rapidă (NATO Rapid Deployable Corps Eurocorps).

• Avizarea proiectului Hotărârii de Guvern pentru aprobarea circumstanţelor privind derularea achiziţiilor de produse, lucrări şi servicii prin Agenţia NATO pentru Aprovizionare şi Mentenanţă.

• Criminalitatea informatică, factor de risc pentru siguranţa naţională.

• Raportul privind necesitatea înfiinţării unui Centru de coordonare a luptei antidrog în zona Mării Negre.

Este de interes de asemenea şi modul în care se va comporta Preşedintele senatului, Mirecea Geaoană, aceasta fiind prima şedinţă a SCAT după anunţul demisiei sale din funcţia de vice-preşedinte al CSAT.

sursa: Departamentul de Comunicare Publică al Preşedinţiei României

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Marţi, 30 iunie se va desfăşura Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării”

 1. OBAMA says:

  CRIMINALITATEA INFORMATICA…SCRIETI BAIETI, CA VA DEPISTAM NOI!

 2. mircea insusi says:

  obama te-am rugat ceva.. nu mai scrie cu caps lock-ul apasat

 3. OBAMA says:

  PREFERI PSEUDONIMUL TAU SCRIS CU LITERE MICI?

 4. DE CE BAL says:

  Pentru OBAMA: chiar ca este deranjant caps lock-ul acela….nu puteti scrie, maestre, cu litere mici? Cat priveste criminalitatea informatica, eu zic sa stam linistiti, macar dreptul la opinie (sau la exprimare) este garantat de Constitutie….
  Oricum, prestatia lui Base dupa sedinta CSAT a fost penibila…cu cifrele alea…Ce vreti, a vrut omu’ sa mai dea o lovitura de imagine si sa mai anunte o data retragerea din Irak… Jenant.