Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Material de week-end de la STOPS

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

9 Responses to “Material de week-end de la STOPS”

 1. niculae says:

  Dacă oamenii ce scris-au
  Cele din mai sus-zisul “mesaj”
  Ar avea şi-un pic de minte,
  Poate c-ar avea şi haz.

 2. TWINpicsTEnPIX says:

  Spre aist comentator :
  N-avem HÂZ-bîz la purtător,
  Astăzi renunțăm la haz
  Ca să-l dăm … peste pârleaz.

  DEX:PAR LEAZ – Un leaz dublu. Sunt și variante regionale în care subiectul este petrecut printre ele, de aici și varianta de … petrecere.

 3. TWINpicsTEnPIX says:

  Nu suntem chiar BășinoSi ca tine …
  De ne bănuiești, mai stai pe vine …
  Noi suntem doar simpli băștinași,
  Unui guru zlab …. să îi dăm PAȘI.

 4. GAINUSHA says:

  Ca să nu zic NICIO LAE …
  DE STAI LA FUNDU LU’ MADAM COCOS
  SI MI TE DAI PE BLOG, AICI, BAROS,
  MAI BINE, ZI-NE MĂI ni culae
  CUM TE MAI CHEAMĂ … CU LAIE ?!

 5. niculae says:

  Cei cu nume GAINUSA, au -zic ei – ceva in gusa,
  Fost-a unul general, altul la T.V. hamal,
  Si mai este unul – aicea
  De se-nvarte ca elicea.
  Zice el ca-i “zmecher”mare
  Si-i bun “preten” cu ăl tare,
  Da, de fapt, e-o făcătură,
  Şi la treabă, şi la gură.

  Piei,satană!

 6. Nicu Stopel says:

  DREPTUL LA REPLICĂ
  PANDURRU & STOPS expun iar
  La InfoMondo Militar !
  Bârfele nu-s chiar o dramă,
  Căci naiv … ne fac reclamă.

 7. Pannduru Lunetistu says:

  Bucuroşi le-om duce toate
  Să nu te sperii dintr-atâta,
  Când unii vor să ne înoade,
  Se dă cu piatra sau cu bâta,
  Numai în pomii plini de roade !
  Marinică Pannduru

 8. LICA says:

  Pe 1 Martie se implinesc 15 luni de cand avem pensiile diminuate! Din care 5 luni sub PD-L si 10 luni sub USL!
  Si pe 1 august vom implini 20 luni, pe 1 ianuarie 2014 – 2 ani. Si apoi 3, 4 sau 5 ani, si tot asa pana la iesirea noastra “pe cale naturala” din sistem!
  Stimati colegi! Din punct de vedere politic, este suficient de clar ca pentru cei cca. 30 000 de rezervisti cu pensiile diminuate, USL (incluzand acum si UNPR ALIAT AL NOULUI DUSMAN AL NOSTRU CONSACRAT PSD IN ACS) a devenit aceeasi Marie precum PD-L/UNPR, difera doar palaria! Ultimele afirmatii ale premierului basist Ponta sunt mai mult decat relevante. Va cauta o “soluţie echitabilă pe termen mediu şi lung”. Sa fim realisti! Parafrazandu-l pe fostul dictator, mult asteptata solutie “soluţie echitabilă pe termen mediu şi lung” va fi atunci cam “cand va face plopul mere si rachita micsunele”. Cu alte cuvinte, cei 30 000 de rezervisti cu pensiile diminuate, am fost sacrificati de ambele regimuri.
  Pentru cei fara pasiuni politice, ne-a fost clar inca din luna iunie 2012 ca asa vor evolua lucrurile! Ce s-a intamplat in acea luna? Foarte simplu, USL si-a anulat proiectul de lege initiat cand se afla in opozitie si a decis, la indicatiile lui Ponta, ca rezervistii cu pensii diminuate sa ramana in continuare cu ele la fel. Daca nu cunoaste cineva ce s-a intamplat in acea luna, sa revada traseul legislativ al L. 112/2012. In 23.04.2012, proiectul initiat de USL in opozitie care avea drept tinta reintregirea pensiilor diminuate, a fost aprobat de Senat, iar dupa ce USL a preluat complet puterea, uniunea a scos la votul din Camera Deputatilor din data de 14 iunie 2012, exact punctele care permiteau reintregirea pensiilor diminuate si returnarea diferentelor retinute abuziv de stat. De atunci, a devenit clar ca USL nu va rezolva niciodata problema celor 30 000 de rezervisti cu pensiile diminuate.
  Pe undeva este si o chestie de orgoliu la mijloc sa ramanem cu pensiile diminuate si sub USL! Sa nu uitam ca vicepremier este controversatul Gabriel Oprea, cel care a pus decisiv umarul cand a guvernat langa Boc, la desfiintarea pensiilor militare si la diminuarea cuantumului acestora pentru cca. 30 000 rezervisti. De ce sa se razgandeasca Gabriel Oprea tocmai acum? Nu el este vioara nr. 1 in USL, dar fiind naşul copiilor lui Ponta, restul se subintelege! Nimeni nu strica o relatie naş-fin doar de dragul de a repara un abuz asupra a 30 000 de fosti militari! Cine i-ar mai cununa copiii lui Ponta daca l-ar supara pe naş cu o problema minora precum exterminarea a 30 000 de rezervisti romani?
  Stimati colegi! In perioada 04-08 martie 2013, sunt anuntate proteste la Bucuresti care au drept scop, scoaterea la lumina a cauzei celor 30 000 de rezervisti cu pensii diminuate, readucerea acesteia in centrul atentiei si rezolvarea ei! Clar si la obiect! Sa ne fructificam orice sansa, iar in data de 04 martie 2013, va trebui sa mergem, cu totii, din nou la Bucuresti, intrucat este evident ca absolut nimeni nu ne va rezolva problemele in locul nostru!

  Deviza corecta pentru noi este “Ponta si Antonescu, la fel ca si Basescu”!

 9. Nicu Stopel says:

  @LUNETISTULUI AD-HOC
  Tzeis … deontologia de lunetist
  Acestui căzut în cap “parașutist” …
  Vizibil TRAGE SĂ MOARĂ, pe targă,
  Zici să-l mai lăsăm … să tragă ?!
  sTOPs
  valabilă de se confirmă că nucu laie e adâncimist …