Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

“MCM LIVEX Poseidon 12″ la Marea Neagră

Până pe 31 iulie, se desfăşoară exerciţiul internaţional “MCM LIVEX Poseidon 12″ găzduit de Forţele Navale române în apele teritoriale româneşti şi în Portul Constanţa .

La exerciţiuiau parte, alături de patru nave româneşti, un dragor din Bulgaria şi patru nave specializate în deminare din cadrul Grupării Navale Permanente de Luptă Împotriva Minelor din Mediterană, aparţinând Marii Britanii, Germaniei, Italiei şi Turciei.

Din partea Armatei României, va mai partipa şi un elicopter IAR – 330 Puma Naval, două avioane MIG 21 Lancer şi un elicopter de evacuare medicală.

Pe timpul misiunilor pe mare se desfăşoară activităţi de căutare şi distrugere a minelor marine, trageri reale de artilerie cu armamentul de la bord, precum şi exerciţii specifice acţiunii în cadrul unei grupări navale.

sursa: RRA

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.