Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Memorandum MApN privind aprobarea de către Parlament a achiziţionării avioanelor F-16

Preşedintele Comisiei de apărare din Senat, Teodor Meleşcanu, a declarat pe 11 mai că a primit de la premier memorandumul MApN şi o adresă privind aprobarea de către Parlament a achiziţionării avioanelor F-16.

“Cererea este o premieră şi trebuie stabilită o procedură în acest sens” – a mai spus Meleşcanu. CSAT a aprobat recent propunerea MApN de achiziţionare a 24 de avioane F-16 în uz.

Documentul urmează să fie trimis Parlamentului spre dezbatere şi decizie.

Pe 11 mai, membrii Comisiilor de apărare din Parlament s-au informat în legătură cu alte două oferte: compania suedeză SAAB şi consorţiul european care produce avionul multirol Eurofighter.

Potrivit RADOR, săptămâna viitoare vor fi audiaţi reprezentanţii firmei americane Lockhed-Martin şi ai Ministerului român al Apărării.

Sursa: RADOR

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.