Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Memorie scurtã?

Preşedintele Patriei înfiereazã atitudinea UE vis-a-vis de România în chestiunea aderãrii la spaţiul Shengen. Si o face public, în mod repetat, pe diverse canale. Domnia sa nu aceptã cã Bruxelles-ul stabileşte regulile şi tot Bruxelles-ul le încalcã dupã cum vrea.

Urmând modelul prezidenţial, cârduri de politicieni, jurnalişti şi analişti înfiereazã şi ei, cu mânie proletarã aproape, aroganţa UE.

Nu cunosc mecanismele UE, nu cunosc ce s-a convenit, nu ştiu ce scrie în documente. În consecinţã, nu pot aprecia justeţea atitudinii prezidenţiale. Mai degrabã, aş fi tentat sã mã alãtur şefului statului, aşa cum cred cã vor face cei mai mulţi români.Totuşi, ceva mã face sã “mai şed” înainte de a declara cã-i susţin poziţia. Ce mã reţine? Memoria.

Mai mult pe www.altfel.info

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Memorie scurtã?”

 1. Papa Oscar says:

  D-le ,,dealtfel”!
  Si unde mai pu-i ca in august ’69 Nixon era primul presedinte american care vizita Romania! Iar ROMANIA era tratata cu respect! Pe timpul vizitei au fost scosi pe strada inclusiv ofiteri din MApN! Ma simte-am respectat ca roman!
  Si se pupa cu Ceausescu!
  Ceausescu nu pupa organele sexuale ale licuriciului!
  Ati uitat micutzilor istorici conteporani ai Romaniei, deontologilor, formatorilor de opinie, mancatorilor de ori ce, etc. ?
  Nu ca ca acum cand franco-huno- ungurul szarkozi il impinge ,,Mai lasa-ma!”
  Cizmar, cizmar dar ROMANIA era respectata!
  Nu ca acum pe vremea lui Papai Marinelul cu pretentii de scolarizare super, adica de fumator la WC-ul scolii!
  Altfel mancatorilor de orice succesuri!

 2. CN says:

  @Papa Oscar
  De unde vine i de la pu-i?

 3. Papa Oscar says:

  De la ma pupi…!
  Daca atat ai vazut in textul meu!

 4. CN says:

  @papa oskar
  Raspuns gresit! Despre i cel dupa cratima am intrebat.
  Dar am de la simte-am de unde vine?
  Si care text sa inteleg?
  Ai ramas la ode, tu alde Serghei Mizil?

 5. Marlon Juvet says:

  @papa oskar: “simte-am”? Misto.