Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Mesajul Preşedintelui Băsescu adresat Forţelor Aeriene cu prilejul Zilei Aviaţiei

Cu prilejul Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, Şeful statului, Traian Băsescu a adresat următorul mesaj aviaţiei române:
“Deşi progresul este incontestabil şi evident, ţin să subliniez necesitatea ca Forţele Aeriene ale Armatei României să continue cu devotament şi profesionalism acest proces şi să-şi intensifice eforturile vizând transformarea şi modernizarea”.
“România, ca stat membru al Alianţei Nord Atlantice şi al Uniunii Europene, va trebui să realizeze o reconfigurare a puterii sale aeriene care să-i permită să îndeplinească noi tipuri de operaţii desfăşurate la distanţă şi să facă faţă cu succes provocărilor viitoare din mediul regional şi global de securitate”, afirmă Băsescu în mesaj.

Traian Băsescu mulţumeşte atât personalului navigant, cât şi celui tehnic care execută misiuni în teatrele de operaţii din afara ţării, “unde Armata României este prezentă şi îşi face datoria cu prisosinţă”.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.