Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Mesajul Şefului SMG pentru militarii români din teatrele de operaţiuni

Şeful Statului Major General, amiralul dr. Gheorghe Marin, a intrat în legătură (în cadrul video-teleconferinţei periodice) cu teatrele de operaţiuni. Şeful SMG a stat de vorbă cu militarii români care desfăşoară misiuni în afara ţării.

Comandanţii structurilor militare dislocate în Afganistan, Irak, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina au prezentat rapoarte despre evoluţia stării de securitate din districtele de responsabilitate, “despre specificul misiunilor pe care le desfăşoară şi despre modul în care efectivele din subordine vor sărbători Sfântul Praznic al Învierii Domnului”.

“Şeful SMG a solicitat tuturor atenţie sporită în pregătirea şi executarea misiunilor, a cerut comandanţilor să manifeste grijă faţă de subordonaţi şi de problemele lor şi a transmis tuturor efectivelor urările conducerii Ministerului Apărării Naţionale şi pe cele personale cu prilejul Sfintei Sărbători de Paşti”.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “Mesajul Şefului SMG pentru militarii români din teatrele de operaţiuni”

 1. Ando says:

  …si le-a promis ca nu vor mai fi bataia de joc a politicienilor care ii considera o categorie privilegiata la salarii si pensie !!!!!

 2. DE CE BAL says:

  Amiralul Marin este un demagog si un fricos. A stat de vorba doar cu comandantii si loctiitorii lor, postati in fata camerei de filmat. Daca era barbat, la fel ca ultimii doi predecesori, pleca in cele trei teatre de operatii unde sunt romani alaturi de aliati.
  El insa este obisnuit sa frece puntea…la Cotroceni.

 3. urmasul says:

  marine marine ce le/ai spus in mesajul tau?

 4. Bure Bista says:

  Pentru De Ce Bal

  Am aflat de ce nu a mers amiralul in Afganistan. Nu are iesire la mare. Cat despre Irak acesta are doar vreo cativa km, prea putin pentru rangul de amiral.

 5. SCOR ILO says:

  Vai de ostile conduse cu atat dezinteres!

 6. DE CE BAL says:

  O armata de 90.000 de oameni, din care 15.000 sunt civili, 55.000 in FORTELE TERESTRE, 8.000 in aviatie, 4000 in marina, restul cu alte misiuni nu poate fi condusa efectiv de un Mariner care a comandat un centru de calcul si o Academie aflata in colaps.
  Basescu stie, dar pentru linistea familiei sale inchide ochii – evident nu pentru totdeauna…