Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Metodă inedită de contracarare a atacurilor cibernetice

cyber security. fotodcnewsServiciul danez de informaţii militare a anunţat că va înfiinţa o Academie pentru hackeri, în care vor fi pregătiţi specialişti în domeniul securităţii informatice.
Absolvenţii vor primi locuri de muncă în domeniu, conform site-ului www.phys.org.

Într-un comunicat al Danish Defiance Intelligence Service (DDIS) se precizează că “primii care vor urma cursurile acestei academii sunt deja dintre cei mai buni în acest domeniu”.
Conform DDIS, în cadrul academiei vor fi studiate metodele şi procedeele aplicate de hackeri pentru a putea contracara atacurile cibernetice lansate din afara Danemarcei.
Durata unui curs de instruire este de patru luni şi jumătate, iar prima promoţie va începe în luna august, potrivit DDIS.

sursa: www.phsy.org

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.