Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Mihai Stănişoară – audiat în Comisiile de apărare ale Parlamentului

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Stănişoară, este audiat, miercuri, 18 martie, în Comisiile de apărare ale Parlamentului, pe tema furtului de armament de la Ciorogârla şi a scurgerilor de informaţii din Ministerul Apărării.

Tot miercuri este audiat şi Şeful Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, Gheorghe Savu.

11 militari au fost trimişi în judecată, pe 2 martie, în cazul furtului de arme de la unitatea militară din Ciorogârla, sub învinuirile de “furt calificat, călcare de consemn şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

În ceea ce priveşte scurgerile de informaţii din Ministerul Apărării, subofiţerul Floricel Achim şi cetăţeanul bulgar, Marinov Zikolov au fost arestaţi preventiv pentru “trădare prin transmitere de secrete şi spionaj”.

Sursa:  Antena 3

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Mihai Stănişoară – audiat în Comisiile de apărare ale Parlamentului”

  1. Ando says:

    Am auzit concluziile audierii. S-a bifat o activitate. Am înteles ca totul este secret si ca nu se pot da detalii. Atunci care este rolul audierilor?

  2. DE CE BAL says:

    Rolul audierilor? Mimarea democratiei. In Romania, desigur.