Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militar din Batalionul 495 Infanterie rănit în Afganistan

Militarii Batalionului 495 Infanterie defilând înaintea plecării în misiune 16 iunie 2011 - foto Cătălin Ovreiu www.mapn.ro

Potrivit unui comunicat al MApN, marţi, 27 septembrie, în jurul orei 15.00, un militar din Batalionul 495 Manevră, aflat în misiune în Provincia Zabul din Afganistan, a fost rănit în urma deflagraţiei unui dispozitiv exploziv improvizat (DEI).

Caporalul Cătălin-Cristian Olteanu executa, pe timpul unei misiuni, cercetarea terestră a unui obiectiv, când a fost atacat cu un DEI. Militarului i-au fost acordate îngrijiri medicale în spitalul din Baza Lagman, fiind ulterior transportat la spitalul militar din Kandahar pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Conform comunicatului MApN starea militarului este stabilă.

Dorim militarului însănătoşire grabnică iar familiei şi camarazilor curaj şi încredere.

sursa: Biroul de Presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.