Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militari de la Batalionului 634 Infanterie “Petrodava” gata pentru plecarea în misiune în Afganistan

În cazarma Batalionului 634 Infanterie “Petrodava” din Piatra Neamţ, a avut loc ceremonia de plecare în teatrul de operaţii din Afganistan a Echipei Operaţionale de Consiliere şi Legătură (OMLT).

Echipa Operaţională de Consiliere şi Legătură – OMLT – tip batalion,  rotaţia a III-a, este formată din 36 de militari  selecţionaţi din structurile subordonate Brigăzii 15 Mecanizată “Podu Înalt”, Iaşi, având la comandă pe locotenent-colonelul Valentin Nedelescu.

Principala misiune a OMLT, este consilierea în domeniile stat major şi administraţie a militarilor Armatei Naţionale Afgane din provincia Zabul.

La eveniment au participat, alături de familiile militarilor, reprezentanţi ai Diviziei 2 Infanterie şi ai Centrului de Conducere Operaţională.

Mult succes şi Dumnezeu să vă aibă în pază!

sursa: Biroul de presă al MApN

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.