Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militari din Brigada 8 LAROM “Alexandru Ioan Cuza” pleacă în Afganistan

militari vranceni. foto adevarul

Un nou batalion de militari focşăneni pleacă în misiune în Afganistan. Ceremonia de plecare în teatrul de operaţii din Afganistan va avea loc vineri,5 ocotmbrie, de la ora 10.00, la sediul Brigăzii 8 LAROM “Alexandru Ioan Cuza”.
Principala misiune a militarilor români este de a acorda asistenţă şi consiliere militarilor unui batalion de sprijin logistic din cadrul Armatei Naţionale Afgane.
În cadrul ceremoniei, se va citi ordinul de plecare în misiune, va fi executat apelul solemn, se va oficia serviciul religios şi va avea loc defilarea militarilor.
La ceremonie au fost invitate personalităţi militare şi civile, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi centrale, precum şi familiile militarilor care pleacă în misiune.
Dumnezeu să le ajute!

Sursa: adevarul.ro

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.