Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militari israelieni, implicaţi în furtul unor laptop-uri

Cel puţin 4 militari israelieni sunt implicaţi în furtul câtorva laptop-uri ce aparţineau activiştilor de pe nava  Mavi Marmara, navă reţinută de israelieni încă din luna mai.
Poliţia militară a arestat un ofiţer aparţinând armatei israeliene, sub suspiciunea de “furt” a câtorva laptop-uri (între 4 şi 6 bucăţi) şi trafic cu marfă furată. Acesta le-ar fi sustras de pe naza Mavi Marmara, navă care în luna mai a încercat să “spargă” blocada impusă Fâşiei Gaza. Apoi, le-ar fi vândut unui alt militar, prieten de-al său. Acesta le-ar fi vândut mai departe altor 2 militari.

Toţi cei patru militari implicaţi au fost reţinuţi pentru a fi interogaţi.

Sursa: Haaretz.com


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Militari israelieni, implicaţi în furtul unor laptop-uri”

  1. karadeniz says:

    Cârcotaşi mai sunt unii, Doamne ! Câtă tevatură pentru câteva laptop-uri luate de la nişte goimi. Păi copii lui Israel de patru mii de ani înşeală, fură şi fac cămătărie pe această planetă.

  2. Terentius The Younger says:

    Amice, daca io as fi administratorul acestui blog, te-as bana pe tine si tot neamul tau de rrrromani verzi. Pe baza de IP, am inteles ca se poate. Cretin ordinar. Vai de capul vostru, tin mite si acum prin anii 90 religiozitatea cu care unii (mult prea multi dupa gustul meu, si mai trebuia sa luam si modele…) deci religiozitatea cu care se citea mizeria aia vadimista numita Romania Mare. Nu stiu daca ai fost sau nu militar, si nici nu ma intereseaza asta.