Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militari americani din Task Force East – locaţi din această vară în baza de la Kogălniceanu

Militarii americani din Task Force East se vor muta, în vara acestui an, în noua bază militară, din oraşul Mihail Kogălniceanu. Potrivit publicaţiei “Stars and Stripes”, baza militară, în valoare de 50 de milioane de dolari, va fi folosită în comun, de militarii români şi americani.

În urma lucrărilor de modernizare, fosta bază a Brigăzii Mecanizate 34 a devenit una dintre cele mai moderne baze militare, proiectată şi dotată conform standardelor militare americane.

În vara acestui an, antrenamentele comune, ale militarilor americani şi români, se vor concentra pe tacticile individuale şi colective de infanterie şi pe exerciţii de salvare şi de folosire a avioanelor fără pilot.

Sursa:  RADORStars and Stripes

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.