Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militarii ardeleni în ajutorul sinistraţilor din Buzău şi Vrancea

Convoiul militar în drum spre Vrancea şi Buzău foto Adevarul.ro

Mai multe camioane, DAC-uri 665 şi 10215 dar şi un autoatelier, au transportat în cursul zilei de sâmbătă 50 de tone de ajutoare în judeţele afectate de fenomenele meteo extreme, Buzău şi Vrancea.

Coloana de vehicule militare a plecat din faţa comandamentului Diviziei 4 Gemina din Cluj a străbătut peste 400 de kilometri în 14 ore şi a descărcat o parte din donaţiile făcute de ardeleni în comuna buzoiană Racoviţeni.

Ajutoarele au constat în produse alimentare şi industriale donate de locuitorii din nord-vestul ţării în ultima săptămână folosindu-se logistica Armatei.

Trei camioane cu alimente au rămas în Vrancea iar alte şapte au poposit la sediul Diviziei 2 Infanterie Getica, de unde erau programate să plece în alte localităţi din Buzău, Brăila şi Ialomiţa.

sursa: Adevărul

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Militarii ardeleni în ajutorul sinistraţilor din Buzău şi Vrancea”

 1. Don Corleone says:

  3+7 nu fac 15…..”adevarul” vietii!!

 2. lica says:

  3 autocamioane Vrancea + 1 Racoviteni +7 Buzau + 1 autoatelier + 1 autocamion gol + 2 avh. politie militara = 15 autovehicule
  OK?

 3. rdancuta says:

  Multumesc amandurora (Lica si Don Corleone) pentru rectificari si completari. Am corectat in articol

  Redactia

 4. Socrate says:

  Nu este cam mult pentru aceste doua judete ?. Chiar toate ajutoarele care se colecteaza sunt numai pentru cele cateva localitati inzapezite din aceste judete ?.
  Nu se spune nimic despre judetul Galati unde situatia este asemanatoare cu situatia din cele doua judete cu presedinti de CJ socialisi si liberali . Oamenii din localitatile , din Estul si Nordul judetului Galati , nu trebuie sa fie ajutati ?
  Daca guvernantii raspund doar la urletele usl-asilor , atunci este grav.

 5. FRANKS says:

  eu nu inteleg,dupa toate lucrurile care le-au facut izmanarul oprea si ciuma portocalie impotriva armatei,militari tot mai se streseaza sa ii ajute pe oameni.
  pai militari astai dupa ce ies la pensie s-ar putea sa ia un colonel o pensie de ceapist,comform legi dictate de ciuma portocalie.